1. karşımdaki nasılsa ben de öyle davranırım ve okuduğum yazdığım yerlerde küfür görmedim, o halde küfür etmek manasız.
    gunez
  2. küfür etmemeye çalışmak sacmaliktir! g*te g*t denmelidir. yeri gelsin, denir.
  3. ben küfürbaz bir insanım, yukarıdaki arkadaş çok doğru söylemiş. küfür deşarjdır. en azından benim için bu böyle günlük hayatta modumuz düşer, alçalır, küfür bu noktada benim için motivasyonu korumaktır. rahatlamaktır, uzaklaştırmak ve uzaklaşmaktır.

    fakat burada, bilgilenmek adına bulunulan bir ortamda, farklı şeyler öğreneyim, farklı bakış açıları kazanayım, gelişeyim, bileyim, kocaman olayım diyerek bulunduğumuzdan ve bu kaygıya da çözüm bulabildiğimizden ötürü küfretme gereksinimi duymuyoruz galiba.
    kuz
  4. bağcılarda gezerken yere çöp atmak,kadıköyde gezerken çöp atmaktan daha kolaydır.
    kısacası,temiz sokağa çöp atma metaforu ile ilişkilendirilebilir.
    kg
  5. o halde ilk küfrü günahsız olanınız etsin diyerek ayar verdiğim kanı.
  6. başlık düzeltilmeli: youreads'de küfür kullanılmaması

    diğer sözlüklerde çok rahat açabileceğiniz bir başlık veya bu başlıklara yazılabilecek yorum sayısında pozitif manada bir azalmaya neden olan ilginç durum. şöyle ki: gereksiz başlıkların ve yorumların önüne geçiliyor ve içerik kalitesinde artış sağlanıyor.

    günlük hayatımda arkadaşlarla konuşurken ağzımdan çıkan her 10 kelimenin biri küfür iken buraya geldiğimde yazacaklarımı iki kez düşünüyorum. yoksa şu an yorum sayım 7 yerine 70 olurdu.
  7. su götürmez bir gerçektir. youserlar küfürbaz falan değil götünüzden element uydurmayın amk.
  8. ben ediyorum valla. kimse bana yasak dememisti, en basta insan cekiniyo ama.
    (bkz: girince alisiyosun)
  9. işin aslı youreads2e geldikten sonra, bilmiyorum çok okumam ve çok yazmamdan mıdır, günlük hayatta da dilimdeki küfürler - küfür dediğim de anneye hakaret falan değil, argo ve kaba konuşma- azaldı. en fazla arada bir "lan" çıkıyor ağzımdan, onu bile oldukça azalttım.

    yeri geldiğinde edilir. bazı cümlelere de cuk oturuyor yani bunu inkar edemem. ama büyük ölçüde burda buna ihtiyaç duymuyorum.

    bunun gerçekleşmesini sağlayan youser arkadaşlarıma da teşekkürlerimi sunarım,
    bozulmaması dileğiyle..