1. emin olun edeceğim.
  2. öyle bir ortam var ki; sergilerle müzelerle alakam olmadığı halde "arkadaşlar bir gezi düzenleyelim buralara, herşeyi ben ayarlarım diyesim" geliyor. bunun dışında @ben adlı üye, yazım hatalarımı düzeltiyor "aslında o öyle değil, böyle olmalıydı" diyerekten. ona teşekkür ediyorum tekrar buradan, ne kadar güzel bir şey yapıyor. tüm bunların dışında o kadar kitap, müzik, film keşfettim ki; siz varolun güzel insanlar. böyle bir yerde değil küfür etmek, trollemek bile ayıptır be.
  3. çok küfür eden biri değilim ancak sexsist ve cinsiyet içerikli küfürleri bırakma konusunda da uğraş sarf ediyorum(otosansür). alternatif küfür kalıpları arıyorum. bazen küfür gerekli oluyor. tabi bu ortamda neden niçin küfür edeyim çok güzel paylaşımlar ve keşifler yapmak varken.
    teşekkürler youreads.
  4. burada kullanmaya ben açıkcası çekiniyorum. sanki şeref tribününde oturur gibi, devlet erkanını karşılar gibi giriyorum ben youreads'e. yazılı bir kuralı olmamasına rağmen yazılı olmayan ve herkesçe bilinen kuralları var bence buranın. etmek istesen de edemiyorsun. hadi ettin diyelim "lan ayıp oldu mu acaba? neyse olmamıştır ya da burası ekşi inci değil olmuştur edit nerede edit??" diye dolaşıyorsun. insana küfür yazdığına vicdan yaşatıyor resmen youreads!
  5. küfür etmenin gereksiz ve saçma olduğunu bilen youserları kapsayan hede.
  6. kız arkadaşlarım ile konuşurken küfür, argo içeren kelimeler kullanmamaya özellikle dikkat eden biriyim. youreads şuan benim için sevilen, hoş vakit geçirilen bir kız arkadaş; bu yüzden küfürlü şeyler yazmamaya özellikle dikkat ediyorum.
  7. küfür acı çeken birisi için en ekili acıyı azaltma yöntemlerinden biridir. insanı deşarj eder. acı çeken birisinin acı anında bu siteye girmek istemesi düşük bir ihtimal olarak görüyorum.
  8. küfrü günlük hayatta çok kullanan birisi olarak burada küfür yazmaktan utanıyorum. ha ayrıca küfür yazacak tek başlığada rastlamadım. yazarlarımızın hepsi beyefendi, hanımefendi maşallah. böyle devam ederiz umarım.
    rvp
  9. burada okuyup yazmak, babamla karşılıklı sohbet ediyormuşum gibi geldi bana.malum bazı mecralar samimi arkadaş ortamına dönmüş durumda.
    hep böyle kalması dileğiyle.