• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (7.88)
46 yok olan
"46 yok olan, star tv'de yayına giren televizyon dizisi. yönetmenliğini serdar akar’ın yaptığı dizide baş rolleri erdal beşikçioğlu, yasemin allen ve melis birkan üstlendi. ilk bölümünün 27 mart 2016 tarihinde star tv'de yayınlanacağı duyuruldu."
  1. ülkede yapılan genel bir anlayıştan dolayı benim de izleyicisi olmayacağım dizidir.
    sırf behzat ç gibi bir dizi tutturuldu ve çok sevildi diyerek o dizide oynayan bir kaç oyuncuyu da bu diziye eklemek tek kelime ile empoze etmektir. sırf o popülariteyi kullanarak reyting kazanmak isteyen bu güruh midemi bulandırıyor. önce tutmayan reaksiyon dizisi sonrasında da bu. yeminlen bezdim bu anlayıştan.

    aynı anlayış ile leyla ile mecnun' un samimiyetini de ondan sonra aynı oyuncular ile çektikleri sanırım 3-4 dizi ile mahvettiler. yapmayın abicim şunu ya. ismi bile bana kalırsa bir facia. en ufak bir hazırlık dönemi bile yapıldığını düşünmüyorum bu dizi ile ilgili ki ilk bölüm hataları gerçekten çok ama çok amatörce.
    bir yanda 2 sene ara verip sadece 10 bölüm için bölüm başına 10 sinemalık bütçe harcayarak efsane olan bir game of thrones, bir yanda da aha bu.
    daha fazla ne denilebilir ki.

mesaj gönder