• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (7.88)
46 yok olan
"46 yok olan, star tv'de yayına giren televizyon dizisi. yönetmenliğini serdar akar’ın yaptığı dizide baş rolleri erdal beşikçioğlu, yasemin allen ve melis birkan üstlendi. ilk bölümünün 27 mart 2016 tarihinde star tv'de yayınlanacağı duyuruldu."
  1. biraz geç olsa da an itibariyle ikinci bölümü izlemiş oldum. yorumlarıma gelecek olursak;

    !---- spoiler ----!

    - ilk olarak bölüm bittiğinde zaman ne çabuk geçti diye hayıflandığımı söyleyebilirim. buda bize sıkılmadan geçirilecek bir saatlik sürenin var olduğunu gösteriyor.
    - doktor muratın cinayeti nasıl işlediğine dair detaylı bilgiler verilmiş olsa da bir o kadar detaya girilmeden cinayetin kalp krizi olduğu kesinleşip olayı kapatmaya gidilmesi acaba bu kadar basit mi geçiştirilecek mevzular diye kafada soru işareti bırakıyor.
    - o soru işaretlerinden biri adli tıp raporunda adama verilen maddenin belirlenememesi basitlikten ziyade amcasının acaba babasının ölümüyle ilgili olup bu konuda da adli tıp raporunu değiştirecek kadar planlı bir işin içinde mi sorusu geçiyor aklımdan . eğer amcası bu şekilde planlı bir işin içindeyse renkli bölümler bizi bekliyor.
    - son olarak baş komserin bölüm finalinde çekyatta uzanırken cinayet büroya yeni katılan kişinin bilgileri ve fotoğrafına bakması inşallah bize aşk meşk davalarından ziyade süphelendiği bir durumun olduğunu gösteriyordur. oradan aşka bağlarsalar oturup ağıt yakalım artık.

    !---- spoiler ----!

mesaj gönder