1. evet kasparovçeler! gruplar aşağıda!

    öncelikle grupları nasıl oluşturduğuma dair malumat vereyim: madem grup işine girdik, öyleyse seri başı vs. kavramlar da olmalı diye düşündüm. her grupta ilk sıraya önceki turnuvanın finalistlerinden başlayarak galiplerini yerleştirdim. daha sonra turnuvaya katılıp hiç maç kazanamayanları (mesela ben) yazdım. sonra da ilk kez katılanları, başvuru sırasına göre yazdım. bu konuda tek istisna var o da turnuvanın fikir babası, canımız ciğerimiz monkey d. furby reis. :) kendisi onursal seri başımızdır. :)

    her karşılaşma 3'er set yapılsın. baktık maç 2-0 yine de 3. eli oynayın arkadaşlar. puanlama, grup sıralaması yönünden önemli olacak çünkü. her gruptan ilk 2 üst tura çıkacak. grupların 1. ve 2.'leri çapraz şekilde kuraya girecek. uefa'yı esas aldık kısaca. şu an yazarken fark ettim grup oluşturdum da, maç ayarlamadım. :) neyse her grup kendi arasında halletsin maçları. konuşup saat falan ayarlayın. her şeyi de devletten beklemeyin. 3 gün içinde grup maçları biterse iyi olur diye düşünüyorum. teklif ve tashihleri başlık altına yaparsanız, ortak karar vermek kolay olur. öpüldünüz balalar.

    aha bu da grup şeysi: http://www.directupload.net/file/d/4325/jhs29x3n_jpg.htm

    not: eşleştirmeleri programla falan yapayım dedim de programı çözmekle uğraşacağıma, oyuncular arasında ulaklık yapmak daha kolay geldi. :) dediğim gibi önceki turnuvadaki başarı sırasına göre grupları kurdum ama kimin kimle hesabı var dikkat etmedim. bana şey etmeyin sonra. :)

mesaj gönder