1. sinemia ile 20 günde 5 filme falan gittim ve şuan öğrendim ki, telefonunuza yüklediğiniz uygulama telefonunuza tanımlanıyor. bu tanımlanan telefonu toplamda 3 defa değişme hakkınız mevcut. ilk başta mantıklı geliyor güvenlik sebepleri nedeniyle. ancak şöyle saçma bir yönü mevcut ki telefonunuzu her sıfırladığınızda(*:fabrika ayarlarına döndürdüğünüzde) telefon değişme hakkınızdan 1 tane hak eksiliyor. telefonumda yaşadığım sıkıntılar sebebiyle telefonu sıfırladım ve şuan uygulamaya giriş yaptığımda 2 adet değişme hakkım kalacak. bu demektir ki 9 aylık üyeliğimin kalan 8 ayında sadece 2 defa telefon sıfırlayabilirim. ben bunun garantisini kendime dahi veremezken nasıl olacakta bir sürü para verdiğim bir sisteme garanti edeceğim. çok saçma oldu bu iş, çok saçma. evet sistem müthiş ama ben şimdi nereden emin olabilirim telefonumun sıfırlanması gerekip gerekmeyeceğini.

    bu belirsiz haliyle sanıyorum üyeliğimi uzatmam ihtimal dahilinde değil. telefona gül gibi bakacağım da öyle sinemia'dan yararlanabileceğim.

    sol kulvardan bastıran bilgi düzenlemesi: destek ekipleriyle iletişimim sonucunda bu gibi sıfırlamalardan kaynaklı değişim hakkınız dolduğunda onlarla iletişime geçerek hak yenilenmesi talep edebiliyormuşuz. buna güvenerek devam ediyorum kullanım süreme, almak isteyip "nedir bu sinemia yahu?" şeklinde sorusu olanlar için bilgileri aktarmaya devam edeceğim.

mesaj gönder