1. kıskandığım yazardır arkadaşlar.
    neden mi?
    bakın ben bu yazarla alakalı herhangi bir girdi okumadım. burada konuştuğum 3-5 kişiden de öğrendim ki troll dediğimiz kategoride değerlendirilebilecek bir yazar. daha evvel girdisini okuyup okumadığımı bile hatırlamıyorum. nickini de fakat muzeyyen bu derin bir tutku adlı yazarın nickaltında farkettim. belli ki arkadaşlarmış.
    muzeyyen'i bilirim ama, ilk önce onda gördüm girdi linki verip yazar linç etmeyi. başka bir girdisini pek bilmem.
    özetle diyorum ki, bu adamların kim olduklarını bu sözlükte ne yaptıklarını pek bilmem. tanımam etmem.

    şimdi girdim bu clifford clavin adlı yazarın sayfasına. baktım 13 tane girdisi varmış. hepsi bu ay içerisinde yazılmış. görsen öyle adam akıllı bir şeyler yazmış mı dikkat etmedim. edebi eserlerine baktım. youreads ve youreads itiraf, bu hafta dikkat çekenleri kısmı da zaten toplamda girdiği girdiler.

    şimdi 166 tane yorum var bu adamın nickaltında. benim kafam almıyor. diyorum ki, ya bu hesap herkesin bildiği birisinin yan hesabı. ya bu adam sildi tüm yorumlarını. ya da başka bir şey var. umrumda değil. bilmek zorunda da değilim.

    ama bakın, hepiniz gelmiş, youreads'te orada burada girdilerin düzgün oylanmadığını hakkınızı alamadığınızı abuk sabuk girdilerin deby'ye girmesinden şikayet ediyorsunuz. sora gelmiş, troll olduğunu bildiğiniz bu adamın nickaltını şenlendiriyorsunuz. arada siz kaynıyorsunuz. siz bu adamı öne çıkarıyorsunuz ama sizin girdileriniz patlıyor işte arada. bu adam ünleniyor, hakikaten düzgün girdi yazan, hakikaten bilgi içerikli girdiler kasan adamın girdilerini kimse görmüyor. okumuyor.

    ben de mesela şu an bu adamı çok kıskanıyorum. bu sözlükte hakettiğim oylama sıklığını görmediğimi fark ediyorum sayesinde. demek ki trol olmak lazımmış hakettiğimiz gibi oylanabilmemiz için. ne diyeyim yani?

    kısacası, sevgili clifford, bu yorumu buraya yazarak aslında kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yapmaya çalıştım. evet senin nickaltın ama, lütfen sen dikkate alma bu girdiyi. başkaları alsın.
    sevgiler.

mesaj gönder