1. bütçe/perfomans ekseninde olması gereken olmuş ve fenerbahçe ülker f4'e kalmıştır. tebrikler. başarıdır ama çok büyük başarı değildir. zaten olması gerekendir. yapılan yüksek yatırımlara karşın yıllardır f4 yapılamaması büyük başarıdır o da tartışılır. olağanüstü sürprizler olmazsa cska, real ve barcelona'nın katılacağı f4'da alınacak birincilik çok büyük başarı olacaktır.

    romantizm editi: bebe de haklı tabi hem romantik hem serseri. nereden bakarsan bak enteresan bir durum. ama ayrı konu.

    bebe herkesin sadece kendi desteklediği takım veya topluluk hakkında yorum yapabileceğini düşünecek kadar romantik, herhangi birinin kendi desteklediği takımı eleştirebileceğini düşünemeyecek kadar da serseri.

    bildiğim kadarıyla bir konu hakkında fikir beyan etmek için o konunun benzeri yada karşıtı hakkında başlık veya yorum olmasına gerek yok. ama sen böyle olduğuna inanıyorsan bu konuyu başlık açma usullerine ilave edebilirsin.

    roi felan anladık finansal analiz 90 tebrikler.

    çok büyük yatırım yapmak demenin fazla f4 yapan oyuncu topluluğunu bir araya toplamak demek olduğunu da bilmiyorduk teşekkürler. bogdanoviç vesely goudelock kenan gibi oyuncuların yüksek potansiyeline, zizis hickman bjelica gibi oyuncuların ise tecrübesine ve karakterine yatırım yaptı fenerbahçe ülker. bu profilleri bir araya toplayıp başlarına da obradoviç gibi winner bir koç getirmek için sadece öpücük veya fenerbahçe aşkı değil para da lazım bildiğim kadarıyla. he paraya gerek yok öpücükle halloluyorsa bu işler, o konu da nasıl oluyor biri anlatır aydınlatırsa seviniriz.

    çok güldüm editi: @2cilik oynamaya çalışıp çocuklar felan diye başlayan cümleler kurup sonrada nick üzerinden espri yapıp kenara çekilip kendilerini tatmin ederler kafasına çok gülmedim yalan söylemeyeceğim.

    genel olarak herhangi bir takımla ilgili yapılan eleştiriye karşı tarafın sempati duyduğu veya desteklediği takım üzerinden cevap vermek bu memleketin insanının doğasında var. bunu bilmek için moderatör olmaya da gerek yok bilebilirsin diye tahmin ediyorum.

    her parayı basan tabi ki f4’e gidemez. bunun kanlı canlı örnekleri efes ve fenerbahçe ülker olarak kabak gibi önümüzde durmakta zaten. ya da her parası olan şampiyon olacak diye de bir kaide yok. yunanistan’ın girdiği ekonomik kriz sonrası düşük bütçeyle oly’nin ya da geçen sene maccabi’nin şampiyon olması gibi.

    goudelock demişim unics kazan’la bir sene avrupa tecrübesi var. potansiyel olduğu için yatırım yapılmış demişim. beklenti karşılığı eleştirilmesi normal değil mi? vesely sanırım toplam dört yıl profesyonel olarak avrupa’da oynamış, altıncı sıradan 21 yaşında draft edilmiş. nba istatistikleri fena değil. geçen sene avrupa’da performansıyla en fazla ses getiren oyuncu bogdanoviç’ti. yine soruyorum bu adamlar öpücükle mi geliyor. obradoviç öpücük yağmuruna mı tutuluyor da “yüksek yatırım” yapılan kadronun başına winner koç olarak getiriliyor. yine soruyorum öpücük mü? öpücükse ne kadar öpücük? makul seviye ve yüksek katma değer demişsin ama bana göre yüksek seviye ve normal katma değer kadar öpücük.

    bir diğer bilebileceğini tahmin ettiğim şey herhangi bir türk takımının, herhangi bir grup veya tur aşamasına ilişkin kura çekiminden sonra finalin oynanacağı ülkeye yönelik kesin gidiyoruz, biletleri ayarlayalım durumudur. hedef o kadar küçülmüş ki, kadro olarak bütçe olarak rakiplerin cska, real, barca olduğu yerde –spor moderatörüyüm ama bilmiyorum bu kadar büyük bütçeli takımlar var mı, sanmam ama belki sen biliyorsundur- f4 büyük başarı olarak lanse ediliyor. başarıdır evet ama mevcut durumda büyük başarı değildir. madrid’de ispanyol lobisini yenerek alınacak şampiyonluk büyük başarı olacaktır ama.

    son olarak insanların herhangi bir konuda kimseyi inandırmak gibi bir misyonunun olmadığını düşündüğüm gibi istediği düşünceleri istediği gibi ifade edebileceğine inanırım…üç nokta koyuyorum çünkü bundan sonrası senin uzmanlık alanın olarak kimin oluşumunu tamamen tamamladığı konularıyla alakalı.

mesaj gönder