• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.77)
better call saul
breaking bad spin-off’u. breaking bad’te walter white ve jesse’nin avukatı ve aynı zamanda suçluların bir numaralı adresi olan saul goodman odaklı olacak dizi bir “prequel” olacak. yani breaking bad’teki zamanın daha öncelerine bir yolculuk yapacağız ve saul goodman henüz walter ve jesse ile tanışmamış olacak. saul goodman’ı bol bol mahkemelerde göreceğiz.
projenin arkasındaki isimler ise yine vince gilligan ve peter gould.
  1. !---- spoiler ----!

    orospu çocuğu chuck

    !---- spoiler ----!

    tempo yine çok düşüktü. tempo düştükçe seyir azalıyor. izlek kaçıyor. tretmancıya çok para veriyoruz öyleyse her görüntüyü derin derin işleyelim. yok abi doldur içini biraz doldur gözünü sevdiğim vince gilligan'ı sana yakışıyor mu konsepti işlenmiş dizinin akıcılığını sümüklü böceğe çevirmek. hayır bu seyrettiklerimi bir önceki bölümde zaten bize söyledin. azıcık zeka pırıltısı ver bize. yorumlayıp üzerinden gececeğimiz enstantaneler bırak.

    sevgili kim. bak canım. güzel bir için var ema benane. bak yeteneklisin falan sanıyordum ama ses kaydının delil için yeterli olmayacağını hukuktan alakası olmayan ben bile biliyorum. hayır yine bilmiyorum diyorsun araştırıyorsun fekat azıcık yeteneğin olsa zaten tek başına bunun işe yaramayacağından emin olurdun. hayır fiştekliyorsun adamı ondan sonra gidip kapı falan kırıyor.

    chuck. bunları okurken cümle sonlarını yukarda bırak aralarına bir saniye es ver öyle oku ki beddua tonuna yaklaşsın

    öyle sinir bozucu bir pezevenk olduğun için seni sevmiyorum. o beyaz kaşlarını yolup elektronik aletlerin içine atasım geliyor. böyle elektromanyetik üretmek için iki ucu elenktrinklenmiş bakır teli kafana sarıp şapka yapasım var. o hhm'li yavşakla başına taş düşsün. ruh hastası manyak herif.

    gelecek salıya kadar bu sinir bozukluğu aklımın bir köşesinde kalacak. yazıklar olsun

mesaj gönder