1. methini çok sık duyduğum (regl ağrılarını hafifletiyor, strese iyi geliyor, zindeleştiriyor, saçları uzatıyor gibi) kadınlara özel olup `solgar` ın formülasyonunda güncellemeye gittiği için eczanelerde olmayan ama haziran’da piyasaya çıkacağını bizzat kendilerinden öğrendiğim multivitamindir.

    daha evvel `solgar vm 2000` kullandım, çok ağır geldi. resmen yarı uyur gezdim tüm gün ve akşam sekiz deyince gözlerim kapanıyordu. ters tepti herhalde. ve ne yazık,`selenyum` gibi insanda bolca bulunan bir vitamini bile az olan biriyim.


    şu an `solgar vm 75` kullanıyorum, bu da fosforlu işetiyor -afedersiniz- koku da bir tuhaf. işaretleme kalemi gibi oldum. ama bu 2000’den daha hafif, yutmak daha kolay ve bünyemde çılgın uykulara sebep olmadı. sadece sabah içerken biraz sersemletiyor, o kadar. bir de günde bir tane alıyorum bünyeme o kadarı yeteceği için.

    geçen sene `supradyn all day` kullanıyordum, bir iki puan güncellemişti vitamin değerlerimi. belki de plasebo etkisi olmuştur da ben öyle sanmışımdır. çünkü zinde de hissetmedim, uykulu da.

    ama bu female bir gelsin, 60’lık alıp stokçuluğa başlayacağım.

mesaj gönder