1. youreads ya da başka herhangi bir oluşum reklam alabilir, bu tabii ki doğal hatta bazı durumlarda zaruridir de ama^:büyük harf^;
    "yönetim olarak site giderlerini karşılamak amaçlı koyulmuş reklamlardır. ticari amacı yoktur."
    yönetim derken? buraya "yönetenlerin" ve "yönetilenlerin" olduğu bir yer olarak mı bakılıyor ? sayın cipres limon'un dikkat çekmesine kadar hiçbir şey söylenmemiş olması, bir kullanıcı olarak yok sayılmış olmak çok kırıcı. ( sonradan "..bu site hepimizin.." yazmışsınız ancak samimi bulamadım, klavyeden^:ağızdan^ ilk çıkanlar gerçek düşüncelere daha yakındır diye düşünürüm )
    "aylık site masraflarını sen karşılayacak isen memnuniyetle reklamsız bir yayın politikası izleyebiliriz.."^:yourserlerin orta kaça gittikleri^ yazmak yerine mesela iş bu noktaya gelmeden duyuru sayfasına " değerli yazarlar; sitemiz....yeni projeler...artan server giderleri....bu sebeplerle siz değerli yazarların da görüşünü alarak reklam almayı uygun gördük. eğer reklam almak istemiyor isek senelik ....tl toplamamız gerekiyor. hepinize saygı ile duyuruz" dense, sizce buraya daha çok yakışmaz mıydı?
    şahsım adına reklam alınması beni rahatsız etmedi, ancak uslup rahatsız etti. saygılarımla
    "
    ben

mesaj gönder