1. varlığından ekşisözlük aracılığıyla haberdar olduğum yeni platform; belki de ben yeni olduğum için böyle düşündürmekte.

    ekşi'de, youreads.net başlığındaki entryler arasında gezinirken aralarda "başlıkları kanallara/kategorilere ayırarak açmanın hakkını verebildiği" yönünde yorumlara da rastladıktan sonra, "eyvah incisözlük'ün yeni tasarımla talan edilmiş halinin, bolca ekşisözlük yazarı barındırarak vuku bulduğu bir yer olmuş sanırım" diye düşündüm.^:afilli biçimde düşünmek^ ancak girip buradaki düzeni gördükten sonra hakkında olumlu bir iki kelam etmekten kendimi alamadım; öyle ferah, öyle hoş olmuş. gayet de yalın üstelik, en azından şimdilik. şu an keşke'li kuracağım tek cümle isminin türkçe olmamasından kaynaklı, yapacak bir şey yok.

    sadede gelelim; yayında ve yapımda, fikriyatta ve fiiliyatta emeği geçen, payı bulunan herkesin ellerine, yüreklerine sağlık. umarım hakkındaki olumlu düşünceler daimilik arz eder ve ummakla hayata geçirmek arasında bir yerlerde sıkışıp kalmaz. en azından kendi payıma düşen kısmında buna önem vereceğimi belirtmeden bitirmeyeyim.

mesaj gönder