• okudum
    • okuyorum
    • okumak istiyorum
  • youreads puanı (9.18)
zaman çarkı - robert jordan
zaman çarkı döner ve çağlar gelip geçer; ardında efsaneye dönüşen anılar bırakır. efsaneler solup söylenceye döner; söylencelerse, ortaya çıkmalarını sağlayan çağ geri geldiğinde çoktan unutulmuş olurlar. üçüncü çağ'da, kehanetler çağında, dünya ve zaman dengede durduğunda, puslu dağlarda bir rüzgar eser...

kehanetlerin gerçekleşeceği zamandır bu. zaman çarkı, çağların deseni'nde bir ağ örmektedir; dünya dolanan bir ağ, dünyanın gözü kör edildiğinde, zamanın kendisinin bile ölebileceği bir zaman...
  1. 14 kitaptan oluşan, toplamda 10.000 sayfa civarı bir uzunluğa sahip olan "seçkin fantastik kurgu" eseridir.
    bu seriyi okuyacaksanız öncelikle ciddi bir kitap açlığı içerisinde olduğunuz zamanı tercih edin. çünkü o kadar çok fazla karakter ve olay var ki uzun zamana yayarak okursanız unutacağınız kısımlar olması kaçınılmaz.
    ben bu seriyi üniversite 1. sınıfın güz döneminde keşfettim. o güne kadar da fantastik kurgu türünde elime geçirebildiğim her şeyi okumuş olduğumdan ciddi bir kitap açlığı hissediyordum. o zaman henüz 14. kitap çıkmamıştı. 13 kitabı bitirmem 1 ay kadar sürdü. tabii bu dönemde arkadaşlarımı ve sevgilimi o kadar çok ihmal ettim ki beni elimde kitapla gören yüzüme bakmaz oldu.
    ayrıca ciltli olarak alırsanız koruyucu kapak olmadan okuduğunuzda kırmızı renkli bir cildi olduğundan etrafınızda risale okuyor imajı uyandırmanız da mümkün.

mesaj gönder