1. kimdir ve ya kitaplarda ki nedir -üst tarafta yorum olmayan bölümler- için çok önemli bir uyarı bir tanede talepte bulunmak istiyorum.

    uyarım koder kardeşe, o bölümler elle yazılmıyor çok büyük oranda, internetteki güvenilir kaynaklardan kopyalanıyor. sıkıntı şu arama motorları siteyi okurken içerik özgün mü diye kontrol ediyor, eğer içerik özgün değil, kopya ise kara listeye giriyorsun ve googleda çok alt sıralarda kendine yer bulabiliyorsun. buraların arama motorlarınca görülmesinin kapatılması lazım yoksa googledan istenilen saygıyı görme şansımız yok haliyle büyüme şansımız da yok. biraz google da arama yaparak kapalı mı diye denedim kapalı gibi ancak emin olamadım. halil hazırda kapalıysa affola, uyarmaktan zarar gelmez diye düşünüyorum.

    talebim ise biraz ironik olacak çünkü ekşiyi bırakma sebeplerimden birisi devamını oku saçmalığıydı ancak bu kısımların muhakkak devamını okuya ihtiyacı var. en basitinden mustafa kemal atatürk başlığında bir yorum okuyabilmek için bir ton scrool yapmak gerekiyor. 5-6 satırdan sonra bir devamını okuyayım butonu olsa iş çok rahatlar. bu tavsiye daha önce verildiyse ona da affola.

    edit: ufak düzenlemeler

mesaj gönder