1. valve' in condition zerodan sonra piyasaya sürdüğü counter strike oyunudur. grafikleri ve oynanışıyla seride kendine has bir yer edinmiştir. oyunun mantığı öncekilerle birebir aynıdır: teröristler ve anti-teröristlerin kapışması. çeşitli oyun modları vardır. bunlardan en ilgi çekeni ve belki de en keyiflisi rekabetçi modudur. 5 e 5 olarak 30 round yapılır. 16 galibiyete ulaşan takım maçı kazanır. ve bu maçların sonunda rütbe adı verilen yetenek gruplarına düşersiniz. bu sizin kendi oyun düzeyinizle benzer kişilerle oynayıp adaleti ve oyun zevkini maksimize etmek için çok önemli bir kısımdır. bunun dışında bir de oyun tecrübenizi gösteren rütbeler vardır ki bu rütbeler seviyenizi değil sadece tecrübenizi gösterir.

    cs: go' nun en önemli özelliklerinden biri de çeşitli silah görünüşlerine sahip olabilmenizdir. (bkz: skin) . öyle ki, bu skin işi ticarete dökülmüştür. en degerli skinler bıçak skinleridir ki bunların fiyatı 200-300 liradan başlar. oyun esnasında düşen kasalar, içinden skin çıkarabileceğiniz şans toplarıdır. fakt bu kasaları açmak için ayrıca para ödeyip anahtar satın almanız gerekir. bildiğiniz şans oyunudur.

    oyun içi dinamiklere gelecek olursak; oyunun iki önemli kısmı vardır.
    1. takım oyunu
    2. bireysel oyun

    takım oyunu herşeyden önce gelir. kötü bir takım olursanız bireysel olarak ne kadar yetenekli olursanız olun 16 eli tek başınıza alamazsınız. o yüzden başlangıçta birbiriyle iletişim kurup doğru stratejileri uygulayan takımlar çoğunlukla rahat bir galibiyet elde ederler.

    tabi ki bu takım oyununu maksimize etmek için bireysel yeteneklerinizi de sürekli geliştirmek zorundasınız. bunu geliştirmek için oyun içi sezgilerinizi kuvvetlendirmeli ve silah kontrolünü çok iyi sağlamanız gerekmektedir. oyun içi sezgiler zamanla oturur, fakat silah kontrolünü gerçekten geliştirmek istiyorsanız iyi bir şekilde antrenman yapmalısınız. bunun için çeşitli haritalar steamde mevcuttur. bu haritaları oynarken geliştirmeye çalışacağınız üç şey: 1. hedefi hızlı yakalama (bkz: muscle memory) , 2. hareketli hedefi yakalama, 3. recoil toplama (bkz: recoil)

    son olarak; bu oyunu arkadaşlarınızla oynamak alacağınız zevki katlayacaktır.

    unutmadan, gocu youserlar mesaj bırakırlarsa bir youreads takımı kurmamak için hiç bir sebep yok.

mesaj gönder