1. bünyesine katılan yeni yazar popülasyonunu iyi kullanması gereken kültür bağı. umarım içlerindeki troll ya da benzeri mal değneklerini en kısa sürede fark ederler ve buradan uzaklaştırabilirler. çünkü kitap, film ve şarkı kanalları muhteşem bir fikirdir. sırf bu özelliğinden bile buradan uzaklaşmak istemeyen insanlar olacaktır.
    ayrıca bir dip not daha düşmek gerekirse, ekşi sözlük'ten gelen çoğu yazarın troll olduğunu umarım unutmuyorlardır,hevesli bir kişi görevlendirilip bu süreçte özellikle bu tipler ile ilgilenilmesi gerekiyor.

    ayrıca iyileştirme için önerilerim ise şunlardır, belki dikkate alınır;
    1-başlık açarken girilen kanal açılır listelerinde en son açılan başlığın kanalı ayrı bir pencerede gösterilmelidir. örneğin ben bilgisayar başlığını açmak için teknoloji kanalını seçiyorum, entryimi girip tamamlıyorum. ardından mesela ram başlığını açmak istiyorum, hopp gidip tekrar açılır listeden teknolojiyi seçiyorum falan. bunlar hep zaman kaybıdır. bu konuda sağlam bir japon kalite sistemi vardır, bu örnek alınabilir.
    (bkz: 5s)
    ya da kanalları soldan sağa alfabetik olacak şekilde yatay dizilerek açılır kutu olayı kaldırılmalı diye düşünmekteyim.
    özet geçmek gerekirse;
    - açılır kutuda son kullanılan kanal ismi en üstte ya da ayrı bir yerde olmalı
    - ya da yatay olarak kanallar dizilmelidir.

    2 - şarkı kanalı muhteşem ancak sürekli eklendiği için mutlaka bir sınıflandırma yapılmalıdır. ana ve alt klasörler oluşturulmalıdır. şu anda korsan sepetine atılan her türlü sanatçının cd formunda şahsi fikrimce. ana klasörler türkçe ve yabancı olabilir, alt klasörler ise spofity benzeri bir sistem olabilir.
    3- lütfen hemen zirve olaylarına girmeyin. gelen insanlar biraz alışsın ortama, inanın temiz bilgiye ve sohbete ihtiyaçları var. zamanla anlayacaksınız zaten kalırlarsa.

    ps: önerilerim devam edecektir.

mesaj gönder