1. sitenizin kıymetini bilin dedirten başlık.

    2 yıldır zorunlu olmadıkça hiç entry girmeyen, sözlüğe bile nadiren uğrayan ben, en sonunda ekşiyle olan tüm bağlarımı koparıp youreads'e geldim. dürüst olmak gerekirse 28 şubat öncesi youreads'in varlığından bile haberdar değildim. ama sitenize girip göz attığımda diğer alternatifleri kafamdan direkt silip burada olmam gerek diye içimden geçirdim. vefasızlıktan bahseden youser'lar var. ama 2011'den beri ekşi'ye sabreden ve 2013'ten beri neredeyse tamamen oradan soğuyan binlerce yazar var. son olarak 2016 ile birlikte de yazarlar artık bağlarını koparmış durumda. yani vefasız olarak nitelendirdiğiniz yazarlar zaten 5 yıldan fazladır vefa gösterip sözlüğe sahip çıkmaya çalışıyordu. bu konuya açıklık getirebilmişimdir umarım.

    son olarak eski ekşi sözlük yazarıyım diye çaylak onay sürecimin baltalanmasını istemiyorum. şu 5 entry'i tamamlayayım, youserlar oylasın, adminin onay listesine girmeye çalışayım... nostalji yaşamak istiyorum anlıyor musunuz? ^:swh^

    dipnot: işbu entry'yi giren yazar youreads'e farklı bir mahlas alarak üye olmuştur. yani ekşisözlük'te aynı kullanıcı adıyla yer almamaktadır, varsa da tanımıyorum.

mesaj gönder