1. okulum bittikten sonra kalıcı veya geçici olarak yapmak istediğim bir şey. dil öğreniyorum, uluslararası geçerliliği olan kulüplerin etkinliklerine katılmaya çalışıyorum bir yandan. biraz klinik bilimlerini öğrendiğimde farklı ülkelerde yaz tatilinde çalışabilmek veya staj yapabilmek için fırsat kollayacağım. bunu da kendi alanım üzerine yapabilirsem çok şey katacak bana.

    türkiye'den siktir olup gitmekten daha şiddetli bir istek var içimde. dünyayı merak ediyorum. gezip görülecek o kadar çok yer varken bir ilde ilçede kalmak sıkıyor canımı. farklı insanlarla tanışıp, siyahi, çekik gözlü veya budist insanlarla arkadaşlık yapmak istiyorum. para sıkıntım olmadan dünyayı gezmek muhteşem bir şey olmalı. her gittiğim yerde de mümkünse insanlara yardım etmek paha biçilemez olmalı. asyayı, afrikayı, amerikayı, greenlandı ve en sonunda da penguenleri görmek istiyorum.

    ve bunları yaptığımda gerçekten türkiye'ye dönmek ister miyim bilmiyorum ama daha iyi şartlarda yaşayabileceğim bir yer olursa orafa kalmak istiyorum.

    evet evet, gideceğim ben bu memleketten...

mesaj gönder