1. eski yarim.

    ilk 2007'de girmiştim. lise yıllarımda bir ödev için konu araştırırken denk gelmiştim ve ödevi nerdeyse ekşi'den öğrendiklerimle tamamladım diyebilirim. iyi de not almıştım ehehe. 2 sene falan sadece uzaktan göz gezdirerek sessiz sedasız takıldım. jargonu ve yukardaki butonları çözmem bile baya geç oldu. sonra neden yazar olmuyorum ki deyip yazarlığa başvurdum ve beklemeye koyuldum. o ara yine ekşi sayesinde inci sözlük'ten haberim oldu. bilenler bilir ilk başta inci'ye yazar olmak çok kolaydı. 2. nesil yazar olmuştum inci'de. baya dost edindim inci'den. hala görüşüyorum o adamlarla. kimisi adliyede memur oldu, kimisiyle gezi parkında beraber direndik, kimisi evlenip almanya'ya gitti geldi boşandı, kimisi beko bayiliği alıp beyaz eşya dükkanı açtı vs. sonra inci de çoluk çocuk dolunca bizim tayfa komple bıraktı sözlüğü. yazmıyor hiçbiri artık. tayfa dediğim de 22-37 yaş aralığında 10 kadar adam. neyse.

    bir ara twitter'da takılırken ekşi yazarlığımın onaylandığı hakkında bir mail ile başladı ekşi yazarlık hayatım. 2011'den beri yazmışım. genel olarak okurdum çok yazmazdım anca 600 küsur entry girmişim bu zamana kadar. zamanında nasıl inciyi bıraktıysam, ekşi'yi de son tema değişikliği, yönetimin sorumsuzluğu gibi sebeplerle entrylerimin hepsini silerek bıraktım en nihayetinde. güzel günler geçirdim. özellikle kişisel gelişimimde, fikirlerimin değişmesinde o kadar çok katkısı var ki onlar ayrı bir entry konusu. her şey için teşekkür ederim bu konuda ekşi'ye.

    şu an geldiği duruma bakınca da üzülüyorum. 1 milyon entry silip sözlüğe sırt döndü bir ton adam. ankara patlamasından sonra da girip bakayım dedim neler yazmışlar diye; bakmaz olaydım. sözlük tam bir aktroll yuvası olmuş. en beğenilen entryler tam bir mal turnusolü. patlamayla alakalı yazılanlar, açılan başlıklar falan gözlerimi kanattı. bu kadar sığ adamı yazar yapmak da bir başarıdır. tebrikler ssg tebrikler kanzuk, el birliğiyle salaklar topluluğu haline getirmişsiniz sözlüğünüzü.

mesaj gönder