1. çok yetenekli olmamakla beraber karşılıksız tutkuyla dolu bir çocukluk geçirdim. bir yandan jules verne'nin kitaplarıyla başka alemlerde hayatta kalma serüvenini yaşarken bir yandan tüm dünyayı gs li yapma gibi anlamsız ideallerim vardı.bir ara birbirinden ırak, zıt olan isteklerim animasyon çizerliği üzerinde sabitlenmişti. grafi 2000'nin noel babalı eminemli animasyonlarını izler,gülmekten gözlerimden yaş gelir ve hemen ardından gaza gelip saatlerce uğraşıp bir boka benzemeyen çizimler yapıp , bunları sayfaları çevirerek hareket ettirirdim. evet beceremiyordum bu işi ama kafaya takmıştım bir kere.
    yine gecesinde uykusuzca çizim yaptığım sabahların birinde lavoboda boxerımın yerinde olmadığını farkettim. ev ahalisinin de tavırları alaycı ve aynı zamanda ketumdu.

    daha fazla dayanamayan babam: mcs dün gece uykudan kalktın hatırlıyor musun?
    ben: yo baba noldu?
    baba: çamaşır makinesinin yanında animasyon yapıyordun hatırlamıyor musun?
    babamın animasyon tutkumla dalga geçtiğini varsayarak banyoya girdim ve sabah eksikliğini hissettiğim boxer çamaşır makinesinin dibinde büzüşmüş duruyordu. sonradan öğrendim ki o gece uykudan kalıp doğrudan banyo gitmiş, soyunduktan sonra boxerı çıkarıp sallamaya başlamışım. babam gelip ne yaptığımı sorunca "animasyon yapıyorum baba" cevabını verdikten sonra fırlatmışım, sonra doğruca uykuya dönüş .
    ertesinde de babamın bu konuyu anlatmadığı komşu, herhangi bir dereceden akraba kalmadı . amcaların dayıların muhabbetinde meze olduk . animasyon çizerliği mi ?? nerdee ...

mesaj gönder