• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (7.88)
46 yok olan
"46 yok olan, star tv'de yayına giren televizyon dizisi. yönetmenliğini serdar akar’ın yaptığı dizide baş rolleri erdal beşikçioğlu, yasemin allen ve melis birkan üstlendi. ilk bölümünün 27 mart 2016 tarihinde star tv'de yayınlanacağı duyuruldu."
  1. ilk önce şunu söylemek istiyorum , diziyle ilgili twitter alemindeki ortamı görmek için siteyi açtım. birkaç yorum okurken " bu senaryo tıkanır, kurgusu kötü olmaz bu iş " gibi yorumları gördüm. insanlardaki kafayı anlamıyorum daha ilk bölüm oda ülkendeki diğer diziler gibi 120 dakika sürmüyor 60 dakika sürüyor, bu kısa sürede senaryoyu , kurguyu falan nasıl çözümlediniz anlam veremiyorum. sabır karakterler bir otursun daha başrol oyuncularından yasemin allen ortalıkta gözükmedi böyle yorumlar yapıcı değil yıkıcı malesef.
    kendi düşüncelerime gelirsek, en başında farklı bir konu ile giriş yapıldığından merak uyandıran birçok unsur kafalarda belirmiş durumda. dizi süresinin kısa olması doyurucu bölümlerin olacağını şimdiden göstermekte. görünen o ki çift kişilikli karakter ile erdal beşikçioğlu ortalığın tozunu alacak.

mesaj gönder