1. istanbulda olup beraber izlemek isteyen youserlarin önünde hic bir engel gormedigim mactir.
  2. fenerium i blokta sesimizi bırakıp çıkcağımız maç
  3. vitor pereira ve braga teknik direktörü paulo fonseca içinde enteresan bir karşılaşma olacak. çünkü pereira'dan sonra porto'yu çalıştıran fonseca bu sefer braga'nın başında kendisine rakip olarak çıkacak. bence her açıdan çekişmeli bir maç seyredicez. fenerbahçe'nin lokomotiv maçındaki gibi baskılı baslayıp rakibi sindirmesi turu getirecektir.
  4. fenerbahçe'nin bu sezon uefa avrupa ligi'nde iddialı olduğunu düşünüyorum. portekizli rakibe karşı portekizce konuşan oyuncuların olduğu fenerbahçe bakalım nasıl oynayacak.
  5. kalede volkan'ın oynaması gereken maç. lokomotif maçından gerekli dersi çıkardığını umuyorum bizim teknik direktörün. fabiano'nun yiyeceği hatalı bir golle cinnet geçirmek istemiyorum çünkü...
  6. temsilcimizin maçı kazanması hepimize mutluluk getirecektir. bütün taraftarlarımızın fenerbahçe'yi desteklemesini beklemekteyiz. sonuçta türkiye'yi temsil ediyor.
  7. beklenenden zor geçen maç.bende dahil olmak üzere pek çok futbolsever nispeten kolay kura olarak görüyordu ama braga oldukça diri takım.ayrıca rvp - fernandao değişikliği şart.
  8. mehmet topal'ın şahane golüyle 1-0 olmuş maç.
  9. fenerbahçe son zamanlardaki oyunuyla bragayı yerden yere vurur derken v.pereira nın 0-0 cepte olsun atarsak atarız yemeyelim mantığıyla çıkması sebebiyle zor bi maç oldu. topal adamlığını gösterip turun kapısını açtı çokta iyi güzel oldu
  10. bir fenerbahçeli olarak maçı sıkılarak izledim. takımın forveti çalışmıyor (rvp) bekler çok soluk kaldı özellikle şener hata yapmaya çok yatkın oynadı. volkan demirel'in çıkardığı top (yerden gelen kimin vurduğunu hatırlayamadım.) maçın kırılma anı oldu. o şut gol olsa maç psikolojik olarak biterdi fenerbahçe açısından. inşallah ikinci maçıda kazanarak çeyrek finale çıkarız.