1. söz vermemekle birlikte tarih kanalı için yardımcı olabileceğim etkinlik. tarih konusunda katkı yapmak isteyen youserlar ile eşgüdümlü hareket edebiliriz. beni bul adım garavel. beni bul.
  2. tıp sözlüğüme haşin bakışlar atmama neden olan etkinlik. yazmaz mıyız...

    tercihi: yazılım (fazla bilgim yok), moleküler biyoloji, genetik, biyokimya, canlı anatomisi.
  3. ilaç başlıklarına yüklenerek destek vermeyi düşündüğüm etkinlik. sırf hacı abi oradan örnek verdi diye değil tabii ki. youserlardan biri ilacı merak ettiğinde farklı sitelere baktıktan sonra dönüp buraya da baksın, hatta gerekirse başlık altına yorum girenlerden fikir sorsun diye. özellikle ilaçların hastalık durumları dışında kullanımı arttığı için bu başlıkların faydalı olacağını düşünüyorum. herkesin şimdiden ellerine sağlık
  4. mümkün olduğunca takip etmeyi ve açılan başlıkları gördükçe esinlenip yeni başlıklarla/tanımlarla katkıda bulunmayı düşündüğüm etkinlik.
  5. mimari terimler ile ilgili destek olacağım başlık. gerçekten bir çok temel terimde eksiklik var. yorumdan çok direk bilgi gerektiren bir çok giri lazım platforma. ne kadar destek olursak ileride aradıklarımıza o kadar kolay ulaşılır.
  6. kisi ve topluluk kanalinda basligi acilmamis bir cok grup var. bu kisima yardimci olabilirim.
  7. kardiyoloji ile ilgili tüm ilaçları ve ilaç ailelerini yazacağım etkinlik.
  8. politik terimlerle ilgili olabilidiğince katkı yapacağım kampanya.
  9. youserların heyecanlanıp 18ini beklemeden bugünden başlayacağı etkinlik olacak bence.

    erkenden başlayalım ve hatta geç bitirelim! bırakın arkadaşım neden haftasonuna sıkışsın.
    süperiz böyle. haydi devam!^:sevgiler^
  10. bir şekilde destek vereceğim etkinliktir. bilgi nedir ne kadar aktarılabilir ve ne kadar doğrudur, doğru var mıdır, var olmak nedir ayrıca bir şeyin var olması için ne gibi şartları vardır, gibi soruları kendi kafamda cevaplayıp siz bilgi ararlar için net bilgi ve tanımlarla geleceğim önümüzdeki yüzyılda. zaman denilen kavram neydi bu arada?
    lvssr