1. clifford clavin'e yancı olmaya çalışan meercm ikamesi. ne diyelim meercm'in yokluğunun clifford clavin'de yarattığı boşluğlu doldurur umarım. böylece yancılık çabası boşa gitmez.
  2. nickini görünce kafamda çocukken dinlediğim "badboy badboy, what you're gonna do?"
    tarzı sözlere sahip şarkıyı çaldırtan yazar (?)
    harbi onla mı ilgili acaba diyecem de siz de derdini sikeyim diyebilirsiniz her an.
  3. trol falan diyorsunuz da pırıl pırıl, esprili, yer yer zekice başlıklar açan youser. bize kalsa iki şarkı bir kitapla günü kapatacak frame. ama arada çok acayip yazılarına denk geliyorum.
    sezgi
  4. türkçe bilmeyen bir kara cahilin kurduğu cümle olabilir.

    edit: başlık başıma kalmış.
  5. çalıyor efendim durduramıyoruz.
  6. (bkz: son başlık taşıyıcı)

    bence mahsuru yok. ben direkt ekşi sözlük'teki entryleri taşıyorum başlıkların altına.
  7. (bkz: efendiliğinden ödün vermeyen piç erkek)

    adam taşıma suyla değirmen çevirmeye çalışıyor fsadgasg siz de akşama kadar sanal seks peşinde koşun. künefe yorumları yapın.

    başlık açana taşıyor diyorsunuz, sanal seks yapana hani bana diyorsunuz, felsefe yazana biz bilaliz neden karmaşık anlatıyorsun diyorsunuz. tembel adamın yayınına gelmiyorsunuz be. adam tembel haliyle yayın yapıyor yayın.

    neyse bedboya dönelim. adam eskisi kadar da trollemiyor hem. açıyor inciyi ekşiyi random atıyor başlıklara, gözüne keseni yazıyor buraya. ayrıca bir-iki kişi olmasa tarla olacak buralar. ay şekerim düştü, künefe, ay bayılacaam.
  8. hiçbir zaman efendi duruşunu bozmayan sevdiğim bir yazar.sadece kendisi değil onun gibi birçok kişi var başlık taşıyan yorum taşıyan buna bir dur demek sitenin kalitesini arttırmak için onu günah keçisi seçtim arada kaynadı.biz hem kavga ederiz hem sevişiriz siz künefeyle sanal sekse devam edin.
  9. başıma bir şey gelmeyecekse bazen yorumlarına ciddi anlamda güldüğüm troll. youreads'in kültürlü ve ciddi tavrının yanında eksikliği hissedilen neşenin tamamlayıcı pay sahiplerinden.