• okudum
    • okuyorum
    • okumak istiyorum
  • youreads puanı (8.76)
Yazar gary small
bir psikiyatristin gizli defteri - gary small
amerika'da çok satanlar arasına giren, psikiyatrist gary small'ın sıradışı psikiyatrik vakaları anlattığı kitabı. ilginç hikayelerin yanı sıra, insanların kapalı kapılar ardındaki iç dünyalarında da şöyle bir gezintiye çıkabilirsiniz.


  1. vakalar açısından ilgi çekici konular var favorim arasına giren olayları spoiler vermeden köşeme ayırıyorum zira uzun bir yazıya dönüşür.
    hotan
  2. bir doktorun klinik tecrübeleri nasıl ilgi çekici olarak anlatılabilir bu soruya psikiyatri alanında verilebilecek en iyi cevaplardan biri bu güzel kitap. okurken hikayelerin içinde buluyorsunuz kendinizi çünkü bu kitap oldukça gizli olması gereken hasta doktor arası mahremiyetine sizin 3.bir kişi olarak müdahil olmaniza izin veriyor ve alınacak kararlarda kendinizi hem doktorun hem de hastanın yerinde hissedebiliyorsunuz. özellikle psikoloji alanına ilginiz varsa mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum bu kitabı.
  3. kişisel gelişim kitapları bana göre değil evet. biyografiler daha bilgilendirici bana göre ama nasıl olduysa okumuş oldum. zaman kaybı olmasa da okumamış olduğunuz için pek bir şey kaybetmezsiniz.