1. halkın sokakta vahşice ölmesine veya öldürülmesine sebep olup, hangi düşüncede olduğu bilinmeyen binlerce insanı, ahır kapısını açıp salar gibi sokağa salarsanız bu milli irade olmaz. bu kaostur. bu o lanetlediğiniz ışid zihniyetidir. tanımadığınız insanları allahuekber diyerek kesmek, ölülerini tekmelemek barış ve refahı getirmez.

    bu halkı kalkan olarak kullanmaktır. o 161 insanın ölümü umurlarında mı? tek bir insanın kanının akmasına değmez bu dünya. eğer o insanlar ölmeseydi şu an kendileri vatan haini diye yargılanıyor olacaklardı çünkü. bu yüzden kendi halkını öldürdüler. kendi askerini. kendi çocukları yurtdışında rahatken, kendisi saklanırken, o gençler ve o askerler birbirlerini öldürdüler.

    politikacılardan, ve onların kavgaları sırasında, birbirlerini tanımayan insanların birbirlerini öldürmesinden nefret ediyorum.
    jole
  2. "gençleri sokağa çağıran, gençleri şiddete teşvik eden sorumsuz siyasetçiler pensilvanya ile ittifakın diyetini ödeme gayreti içindeler" rte (gezi direnişi için)

    kaynak

    (ilgili linki gönderen @var bir sorunum arkadaşa teşekkürler)
    mesut
  3. ne kadar bilinçsiz ve bencilce bir çığırtkanlıkla söylendiğini, şu anda bitmek bilmeyen silah ve tüfek seslerinden anlamak mümkün...evimizde bile güvenli değiliz..
  4. güç gösterisi.
  5. çağıran kadar gidene de bakmak lazım. nerede işidci, cihatçı, çomar varsa toplaşmışlar. eğer hoşunuza gittiyse masum erleri katletmek. esad 'a karşı savaşmak için suriye' ye gidebilirsiniz.
  6. eğer z kuşağı annesine babasına dedesine yani büyüklerine sorarsa neden 80 de darbe engellenemedi diye bu sorunun cevabını alıp anında bilinçleneceklerini düşünüyorum halkın iradesi askeri vesayetin önündeki en büyük engellerden birisidir çünkü askeri kademedeki(gerçek türk askeri) özellikle erler de tıpkı o meydanlardakilerin tıpkı kendisi gibi halktan olduğunu bilir. ufak tarih bilgisine sahip olanlar dahi halkın iradesinin önemini anlayacaktır
  7. halk değil ismi artık onların, mollacı'dır.

    mollacıları (sakallıları)/(sarıklıları)/(yobazları)/(her ne haltlar ise) bir darbenin olduğuna ve bunu onların engellediğine inandırmak suretiyle, yine halka karşı yalan söyleme gafletinde bulunmaları ile birlikte, iyice bileyerek muhaliflerin (modernlerin) üstüne salacakları da düşünülürse gayet yerinde bir eylemdi diyebiliriz.

    şu an hiç ses yok belli ki, fakat eminim biraz gücü olan ve sorumluluk hissetmeyen herkes ülkeyi terk ediyordur. özellikle kaymak tabaka. çünkü neyin ne olduğunu görmemek için gerçekten beyinsiz olmak gerekiyor bu dakikadan sonra.
  8. gerçek darbe olsaydı böyle birşeyi söylemek acaba aklına gelir miydi? merak etme eğer bir gün gerçekten darbe olursa senin birşey söylemene gerek kalmadan halkın yine meydanlara gidecek. ama bu sefer umduklarını bulamayacaklar.
    ozumm
  9. çocuklarını yanlarına almasına ne diyorsunuz
    belit