1. bazi telaffuzlari anadilinizmis gibi soyleseniz bile dogru kabul etmiyorken, bazen henuz siz agzinizi bile acmamisken kagit hisirtisini algilayip dogru kabul edebiliyor. boyle de dengesiz bir uygulama.
    yine de ucretsiz dil ogrenme araclarinin kralidir.
    memrise'in da hakkini yemeyelim tabi. o da kralice olsun.
  2. bir dilin gramer ve telaffuzu ile ilgili olarak çok şey öğrenilebilen site ve uygulamadır. sevdiğim ve öğrenmek istediğim diller için kullanıyorum. bunu cep telefonu uygulaması ile de kullanabiliyor olmanız (zaten olmazsa olmazdı) erişim ve kullanım rahatlığı gibi özellikleri bizlere ayrıca sağlamaktadır.
  3. bir dili sıfırdan öğrenme konusunda tek başına kesinlikle yetersiz olsa da pratik yapmak için, kelime bilginizi taze tutmak için iyidir. ayrıca takıldığınız noktalarda diğer kullanıcıların yorumları yardımınıza yetişir.
    kubo
  4. https://www.duolingo.com/

    ben de iki gün önce başladım, eğlenceli bir uygulama ama nedense hepsini yapsam bile bir şey öğrenmeyecekmişim gibi geldi.
    abi
  5. genel kanının aksine dil öğrenmekte hiçbir işe yaramadığını iddia ettiğim program. arayüzü hoş, afilli, sevimli... ama o kadar, bildiğiniz aynı şeylerin bin kere tekrarını yapmak hiçbir işinize yarmayacak.
    doxx