1. sitede yazdığı bazı eleştirilerinin az da olsa, haklı yönleri olduğunu düşünüp, eleştirilerin bir çoğuna katılmasam da eleştirinin her zaman insanı ileri götürdüğünü düşünen biri olarak yazdıklarını dikkatle takip ediyordum.
    yazdığım bir yazıya (özel mesajla) gönderdiği (aslında oldukça ağır sayılabilecek) bir eleştirisine verdiğim (saygısızlık içermeyen) usturuplu bir cevap dışında bir iletişimimiz olmadı kendisiyle.
    yaşanan saldırı dolayısıyla kaybedilen ve yaralanan diğer insanlar için hissettiğim üzüntünün daha fazlasını hissettiğimi saklamak iki yüzlülük olur.
    bazı arkadaşlar değinmişler yakınımızda olan birini, bağlantımız olan birini kaybetmek, hiç iletişimimiz olmayan birini kaybetmekten daha zor geliyor bize.
    bizimle düşüncelerini paylaşan, yazdıklarıyla aslında olumlu yönde bize bir şeyler kazandıran, eleştirileriyle kendi bildiğimiz doğruları yeniden değerlendirmemizi sağlayan bir insan ancak saygıyla anılır.

    saygıyla anıyorum.
  2. ruhu şâd olsun, mekanı cennet...
  3. allah abimizin geride bıraktığı yakınlarına ve buradaki küçük, güzel ailemize sabır versin. bu acı üzerimizde birikmeden hareket etmeliyiz..
  4. sözlükte birisi ^:verguzbay^ nickaltına yaptığım yorumu silmemi rica etti. sileceğim birazdan, ama sizce lale yakışıyor mu müzeyyene?

    bu mor rengin sonsuza kadar orada kalacak olması...

    hepimizin, başı sağolsun.
  5. kendisiyle hiç diyalogum olmadı arada yazdıklarını goruyorsun yani nasıl desem iyi veya kötü bir şey düşündüğüm bir yazar değildi.

    bugün kendisi hakkında çok fazla yorum girildigini gorunce baktım, ölmüş. gitmiş gencecik adam. ne bileyim dediğim gibi tanımam kendisini belki tanisam sevmezdim de ama ölüm haberini alınca mahalleden bir komşu ölmuş gibi hissettim. hani çok tanimazsin, belki yolda rastlarsin belki camdan bakarken elinde market posetleriyle evine gittiğini gordugun bir komşu vardır ya işte öyle bir komşuymus benim için. ani ölümü şoka soktu. üzüldüm. yok pahasına ölmesine içerledim.

    yazık. allah geride biraktiklarina sabır versin.
  6. . hiç tanımadım kendisini.burda da onu tanıyanlar için daha zor bir durum.sadece bir yazar değil bir insan vardı.o da herkes gibi bir güne başlıyordu, hepimiz gibi şu an bu yaşamın içindeydi.artık değil.ailesini düşünemiyorum.youreads olarak başımız sağolsun.üzücü bir durum.ölümün bu şekilde gelmesi.çok acı verici.ailesine sabır diliyorum.
  7. hiç okumadığım bu kitabı artık nerde görsem, ne zaman elime alsam, hiç tanımadığım bir adam için kederle iç çekiyor ve belki ağlıyor olacağım. tam şu an olduğu gibi.
    huzur içinde uyu.
  8. uzun zamandır girmediğim bu platforma, son olayların verdiği uykusuzluk sebebiyle, vakit geçirmek için bir göz atayım dedim. demez olaydım. iyice canım sıkıldı. anlaşıldı bu gece uyku yok bana.

    allah rahmet eylesin. başımız sağolsun.
  9. şok içerisindeyim, çok üzüldüm, ailesine arkadaşlarına sabırlar dilerim, kendisi bir imlâ tutkunuydu o yüzden profilindeki 3. yorum olarak "imlâ yazmasını bilmeyen yazar" diye yorum yapmıştım latife olsun diye, bir sonraki entryde cevapladığı için silmek istemedim, bu da bizim anımız olsun. çok üzüldüm
  10. tanımazdım, hatta nickaltı sataşma üslubundan dolayı engellemiştim de, bu yüzden yorum yapamayacağım kişisel olarak hakkında ama mutlaka sevdiklerince, yakınlarınca değer verilesi yanları vardır.

    10 aralık 2016 dolmabahçe patlamasını haber aldığımda orada olma ihtimali yüksek gelen bir tanıdığıma saati umursamadan yazdım ve yanıt gelmesini beklediğim o birkaç dkda tekrar yaşadım sevdiklerini kaybetme korkusunu. o korku yetmez tabii fakat muzeyyen bu derin bir tutkunun yakınlarının olaydan sonra ve devamında hissettiğini, haberleri gördükçe artan canlarının acısını tahayyül etmeye. allah, sevenlerine sabır versin. allah rahmet eylesin.