1. geldi yine tipini...
  2. başliğı okumamla uykum geldi!!
  3. dönem başında seçip onaya gönderdiğim halde çok değerli danışman hocamın onaylamayışından ötürü yaşayamadığım gerilim dolu hafta. sayın hocam çok kıymetli akademik çalışmalarına ara veripte onaylayamadı zahir... lanet olası embesil asistan!
  4. evin köşe bucak temizlendiği, her yerinin yumuşatıcı koktuğu, yeni hobiler edinilen, arkadaşlarla ortamdan ortama akılan haftadır.
  5. bütünlemeleri kaldırdıkları için artık çalışmam gereken tek sınav haftası olarak kalıcaktır.

    evet torunlarıma son bütünlemelere nasıl girdiğimi anlatan o dede ben olacağım.
  6. üç yıldır üniversitedeyim daha bir kez bile sabahlamadım ders için.

    gerçi bizim okulun dandikliği de bunun nedeni olabilir, bilmiyorum.

    biraz klişe olacak belki ama vallahi haftalık tekrar yapınca oluyor . sınavı geçmek için değil konuları öğrenmek için çalışın ama. zaten bunu yapınca sınavları geçmek hiç sorun olmuyor.

    bütün dönem yatıp final haftası uykusuz kalmayın. düzenli çalışın. final haftalarını benim gibi film izleyerek geçirin.
  7. çoğunu ders çalışmaya ayırdığın , yaklaşık iki saatinde beyni olabildiğince zorladığın ve üstüne üstlük bunun sonucunda mazhar olduğun bilginin 0'dan 100'e kadar bir rakamla ölçüldüğü , uykusuz geçen yaklaşık 34 saat.

    bir ara mutlu olacaktım sanırım , pardon o dersi kaçırmışım.

    edit: aynı duyguları birbirinden habersiz bir dakika arayla yazmak.
    (bkz: #48674)
  8. gecenin 1.30'da domestos ve sicak su ikilisiyle banyo parlatmama neden olan hafta. her vize final dönemi istisnasiz yapiyorum boyle seyler. hem ders calismamak icin bir iş uydurmus oluyorum kendime hem de vicdanim rahat oluyor. sonucta bos oturmamisim ya da uyumamisim dimi yapmisim bir seyler iste..
  9. hafiften kendini hissettiren hafta. çalışıp kalmanın hüznü var içimde ama pes etmedim daha. mezuniyet belkide bahara?
  10. yaşam enerjisini ve umutları hunharca emen akademik ingilizce projesiyle güçlerini birleştirerek tüm notlarımın içinde bulunduğu laptopumun da bozulmasıyla beni halıya yatma (bkz: #53818) aşamasına getirmek üzere olan hafta.
    tutun kollarımdan dostlar, düşerim şimdi.