1. https://www.youtube.com/watch?v=67rJtaO-ovY

    bu haftaki brawl konseptine örnek bir deste ve tarafımca oynanışına linkten ulaşabileceğiniz oyun.

    7 kart seçiyorsunuz gerisini portallarla dolduruyor oyun. ben portal kartlarına aşık biri olarak tabii ki bayıldım. ama klasik portal konseptinin azıcık değiştirilmiş hali.
  2. https://www.youtube.com/watch?v=9KXmQLluI2I

    Yeni bir shaman herosu çıkarmış oyun. edinmek ücretsiz ama biraz uğraştırıcı. heroyla yaptığım tavern brawl maçını linkten görebilirsiniz.

    bu arada Yeni HERO Morgl'ın size söyleyecekleri var! "odosofodosgvodalgs"
  3. Yeni gelen adventure'ı beklediğimden daha da eğlenceli olmuş kart oyunu. Her hafta bir kanat açılacak, ilk hero'ya karşı ücretsiz medivh ile oynayabiliyorsunuz. gerçekten diyaloglar enfes, board çok eğlenceli, kartlar nitekim öyle. Sevenleri bakmalı derim!

    https://www.youtube.com/watch?v=Qa5BELGD32w
  4. o kadar komplike oyunlara karşın böyle bir platform oyunun bu kadar keyfli olması yıllardır beni şaşırtıyor. ayrıca git gide de oyunun gelişmesi, herkese tavsiye etme sebebimdir. yeni adventure' a bakmadım ama en kısa zamanda bakmak lazım.
  5. twitch yayınlarından gördüm fakat uzun soluklu gelmedi bana özellikle , karakter analizi iyi yapmak kafa yormak gerek
    belit
  6. oynamayı çok sevdiğim ama deste yapmaya da bir o kadar üşendiğim oyun. solo maceraların hepsini oynadım (karazhan'ın son oyunu kaldı sadece) fena da kartlarım yok aslında ama o kadar uzun zamandır güncellemedim ki destemi, son zamanlarda deste yapmayı gerektirmeyen tavern brawlları oynuyorum sadece.
  7. kazanma hırsı olanlara artık oynamalarını önermediğim oyun. 3 senedir oyunu oynayan birine yetişmeniz için çok aşırı miktarda para harcamanız gerekmektedir.

    ben kaybetsemde zevk alıyorum diyenlere öneririm.
  8. kobolds & catacombs desteleriyle beraber dungeon run'ı da gelince bende tekrar başlama isteği yaratan oyun.

    sylvanas, dr. boom gibi efsane kartlarım wild moduna düşmüş ancak ranked atmadığım ya da deste oluşturmaya çalışmadığım için efsanelerimi dustlamayı düşünmüyorum.
    2 haftaya sıkılırım muhtemelen ama olsun şimdilik eğlendiriyor.
  9. ben brode, shudderwock ile en son golünü atıp gitmiştir. az önce ölmek için belki 10 dakika ekrana bakmak zorunda bırakan bu adam umarım belasını bulur.

    hayatım boyunca hiçbir multiplay oyunda bu kadar saçma, bu kadar broken , bu kadar op bir saçmalığa denk gelmedim. turn 9'dan önce öldüremezseniz, oyunu zaten kaybettiğiniz garanti ama sorunum bu değil. sorun ölmek için bir kart bile oynamadan 10 dakika sürünmek.