• youreads puanı (0.00)


  1. clapton iyi bir gitarist olarak müzisyenler arasında tanınır ama müzik severlerce tanınması tutkunu olduğu ve yeterli ekonomik gücü olduktan sonra yaptığı müzik janrı blues sanatçısı buddy guy cover'larıyla olur.

    bir kaç decade sonra uyuşturucu tedavisi gördüğü klinikten çıktıktan sonra çıkardığı ve listelerde 1 numaraya çıkan albümünde ki buddy guy cover'ını tekrar büyük bir zevk ve mutlulukla çalıyor ve söylüyor.

    şarkı başkalarınca da coverlanmıştır ve onların da ününe ün katmıştır.

    hadi yine iyisiniz bu gün içimden paylaşımcı olmak geldi. genelde bilgi paylaşımı konusunda bencilimdir. rabbena hep bana derim.^:swh^

    ekleme: entryim haftanın en beğenilenlerine girdiği için bir teşekkür eki yapıp güzel bir şarkı linki bırakmak istedim size.

    i shot the sheriff - tuff gong

    şarkı blues sanatçısı buddy guy'ın değil jamaikalı bob dylan'ındır. her okuduğunuza inanmayın. ingilizce öğrenin ve iki google aramasıyla teyit etmediğiniz bilgilere güvenmeyin ve başkalarıyla paylaşmayın.

    allah bildiği gibi yapsın sizi, en tepelerden haftanın en beğenilenlerine sokmuşsunuz bu entryi.

    vallahi biz eski youserları özledik. ^:swh^

    youserız ölene kadar
    vallahi nitelikli içeriği özledik.
    youserız ölene kadar
    vallahi eski youserları özledik

    tuff gong lakabı oluyor bob seger abinin. hala bakmadınız değil mi googlea? nobel ve oscar ödüllü dylan türk kökenleri de olan bir amerikalı. bob seger'i de tanımazsınız büyük bir olasılıkla. o da belki bildiğiniz metallica'nın coverladığı ve videoklibiyle kadına şiddet ve seks işçiliğine dikkat çektiği turn the page'in sahibi müzisyen.

    şarkı bob marley'in. kesin bilgi yayabilirsiniz.

    alın size bir marley daha;

    redemption song

    aşağıda ki bob dylan ırkçılıkla mücadelede baş rolde olduğu, tüy siklet bir boksör gibi seri, hızlı ve sert yumruklarla adaletsizliğe karşı vurup vurup saymadığı yıllardan bir şarkısı.

    hurricane - bob dylan

    şimdi anladınız mı rocker axl rose birbirlerini kevgire çeviren rapçilerle atıştığında, kapıştığında tüy siklet bob dylan araya girip olayı uzatmamalarını söylediğinde rapçi abilerin neden dylan'a saygı duyduklarını ve desteklerini unutmadıklarını, konunun kendileri için kapandığını söylediklerini.

    kapatmamak gibi bir şansları yoktu zaten uzatsalardı kara panterler onları kapatacaktı.

    bu bob seger;

    turn the page - bob seger

    bu da metallica coverı;

    turn the page - metallica

    bonus; videodaki görüntüler büyük bir ihtimalle grubun davulcusu aynı zamanda bir resim koleksiyoneri olan danimarkalı lars ulrich'in teklifiyle 15. ve 16. yy rönesans ressamı hollandalı Hieronymus Bosch'un eserlerinden esinlenerek oluşturulmuş.

    until it sleeps - metallica

    alın haftanın en beğenilenlerinin hakkını verdim, hakkınız geçmedi.

    ekleme-2: çok fazla bilgi var, beynim yanacak daha az yazın bir entryde lütfen diye mesaj atanlar var. bilişsel gücünüz ve yeteneklerinizde bir açıdan fiziksel olanlara benzerler.

    kullandıkça kondisyonunuz artar. bu süreç içinde potansiyelinizi maksimize etmenizi sağlar çalıştırdıkça.

    ne kadar uğraşırsanız uğraşın tabii ki kapasitenizin üzerine çıkamazsınız ne yazık ki ama potansiyelinizi maksimize etmek de hiç azımsanacak bir şey değil.

    okuyun biraz; çünkü eksikliğini hissediyoruz.