1. valla çok istiyordum zamanında ama kaptanımız denize açıldı.
  2. ilk sevgilisine tur bindirmiş de olabilir.
  3. boşanma ile sonuçlanması kuvvetle muhtemeldir
  4. konyalıdır.
  5. duraklama devri hayatını anlatır. bana göre patetik bir durum. saçma yani. hiç mi değişmediniz ya da ilk sevgilinizi 25 yaşında mı buldunuz? ilk sevgili, ilk aşk 8 10 yaşlarında bulunur. o yıllardan itibaren aynı kişiyi sevmek normal olamaz. psikolojik, fizyolojik, kültürel her türlü değişimi atlayıp da yapılabilecek bir evlilik. filmlerden, romanlardan etkilenip ilişki kurmaya özenmemeli insanlar. çok romantik gelebilir ama öyle değil. basit ayrıca. o yıllarda sevdiğim insanı gülerek hatırlarım. anıdır o fazlası değil. delilik bence o yıllardaki insanla tekrar ilişki kurmak.
    sezgi
  6. oha, var mı ya öyle bir şey :o
  7. nedendir bilmem, kendimi bildim bileli, erkekler özelinde ve arasında müstehzi gülümsemelere ve hatta hakir, küçük görülmeye neden olur ilk sevgilisiyle evlenen erkek olmak.

    henüz onlu yaşlarımızın sonlarına yaklaşırken, uzun uzun altı doldurularak ''tam ilk çıktığı kızla evlenecek adamsın'' diye ortamda yüzüne karşı tam olarak aşağılanma olmasa da biraz kafa yapılan bir arkadaşı bile hatırlarım.

    insana dair genel geçer bir kural yok. bu durumda zaten takılınacak bir şey yok ama genel olarak takılmamak gerek böyle şeylere.