1. şöyle bir düşündüğümüzde hepimiz değişiriz, hayatımız boyunca hep farklı farklı insanlarızdır. bunda bir problem yok. daha önce olduğumuz tüm insanları hatırladığımız sürece, hayatlarımıza devam etmeliyiz.
    hatırlamak isteyenleri şöyle alalım: dr who - time of the doctor spoiler içerir
  2. değişir elbet ama bazen insanlar durur oldukları yerde sen değişirsin de farklı görürsün etrafındaki insanları
  3. bazen değiştiğini zannetsen de sonunda dönüp baktığında aynı kaldığını görebilirsin. değişmek o kadar kolay olsaydı keşke.
  4. 15 yıl önce vakit namazı kılıyordum, şimdi dinsizim. lisede ülkücü takılırdım mustafa yıldızdoğanlar, ozan arifler falan. bu seçimde hdp' ye oy vereceğim.
    yazdıklarımda samimiyim. sorunun cevabı olabilmiştir umarım.
  5. abi
  6. deli diyorlar bana
    desinler değişemem
    desinler değişemem
    diyor şarkı ...
    insanı en çok ben değişemem diyen insanlarla yaşamak yıpratır, beni böyle kabul et, diyenler zorlar. bence de kaçın onlardan!
    her ay hücrelerin değişiyor baştan başa; sen eski sen olamıyorsun ama inatla hayatı zehir eden her huyunla var olmak istiyorsun öyle mi?
    kendini değiştirmeyeceksin ve sana uymak için etrafındaki insanlar değişecekler öyle mi?
    değişir her şey değişir, değişmelidir de...
    güzel bir söz var; her değişme gelişme değildir çürüme de bir değişimdir ama gelişme değildir
    çürümeden değişin...
  7. sorunun tam cevabı olmayabilir ama insan her şeye alışır, yoksa yaşamı kimse izah edemez.
  8. yakışıklı filozof kardeşlerimiz demişler ki ''ak akçe kara gün içindir'' şaka şaka.demişler ki ''değişmeyen tek şey değişimdir.'' aslında bu soru ''insan değişir mi?'' değil, ''insanı ne değiştirir ?'' olmalıydı.
  9. değişir tabi ki de. ancak bazıları değişimi öcü gibi görür. o yüzden değişim içten istenirse gerçekleşir ancak. ha bir de hayatın kendisi değiştirir insanı ki o daha kalıcıdır.