1. birisine hediye etmediğim sürece bir anlamı olmayan faaliyet.
  2. sırf isim ve aldığım günün tarihini atmak için birsürü kitap aşırım sırf 10 sene sonra dönüp baktığımda ne yaptığımı hatırlamak için. accayip bir haz bu
    ryu
  3. odamda çok sevdiğim köşem var o köşede ise kitaplığım evde olmadığım zamanlarda odamın kapısı kapalı durur. şimdi kitaplara ben isim ve soyadımı yazarım sebebi ise çok basit; o kitabın benim olduğunu tanıdığım insanlarla paylaşabileceğimi ama okuduktan sonra paylaşmış olduğum kitabı bana geri getirilmesi gerektiğini belirtmek çünkü vermiş olduğum ama geri gelmeyen çok kitabım var o yüzden isim yazmak zorunda kalıyorum belki alan kişi utanırda geri getirir diye. şu an kitap verdiğim bir kaç kişi var alırlar okurlar geri getirirler böyle olduğu sürece paylaşamaya devam edeceğim okusunlar okuyalım.
  4. hiç yapmadığım bir eylem neden adımı, soyadımı, tarihi yazmadım bilmiyorum altın çizdiğim not aldığım oldu ama isim tarih, şehir yazmadım kitap verdiğim kişiler genelde geri getirir getirmese de canı sağ olsun hediyem olsun derim.

    aklıma jandarma alayının kütüphanesinde bulunan kitaplara şafak atan askerler geldi. : )
  5. (johnny bravo)
    (29.03.2016)
    (çarşamba)
    (jvvvvbvvvo) imza
    (30.03.2016) bitiş tarihi

    hep bu şekilde yazarım ben
  6. önce yazardım, şimdi kaşe basiyorum☺ benim olduğunu bastıra bastira belirtiyorum, zaman geçtikçe guzellesiyor
  7. manasız geldiği için yakın zamanda bıraktığım eylemdir. (tarih, şehir gibi kısımlar dahil değil, mazi kısmını bunlar tek başlarına oluşturmaya muktedir çünkü.)
  8. aidiyet katmaktir, hayatina dahil etmektir ve o ana ozgulemektir.