1. eğitim işini insanların ele alması lazım bence artık. her geçen gün farklı bir rezalet. ve kimse kusura bakmasın sınıfta küçücük kızın baş örtülü oturması beni rahatsız etti. kendi isteğiyle taktığı bir örtü olduğunu hiç düşünmüyorum. he belki öyledir. ama neyin ne olduğunu bilemeyecek yaştaki çocuklar için kim bilir ne anlamlar ifade eder o örtü. yeri gelir dine bağlı olacak çocuğu dinden bile soğutur. öğretmenlerin özellikle dikkatli olması gerekirken örnekteki öğretmen gelip çocukların eline ne vermiş. yazık ki ne yazık.
    jimi
  2. dün doğmamış insandır.

    bu kişi ilk kez gündeme geliyor, değil mi? haberlerde hiç görmedik, sicili nasıl bilmiyoruz ama cinayet işlememiş diyebiliriz sanırım en azından. ama içinde nasıl bir cani zihin taşıdığını, küçücük ellere o ipi bağlattığını gördük.

    bu ne demek?

    içimizde bir sürü cani var veya olabilir demek.

    siz siz olun, bu adamlara bile laf söylerken insan kalın, öfke değil çözüm kurgulayın, yoksa o ipleri biz de bağlamaya başlarız ve ilk kimin kime takacağını tartışırken buluruz kendimizi.

    bu ülke sessizce o ipi dolayan milyonlarca insanla dolu. gidişata dur dememiz gerekiyor.
  3. öğretmen demeye dilim varmıyor bu insan nasıl eğitim verecek o yavrulara. eğitim kurumlarının iyice zıvanadan çıktığının kanıtıdır bu olay. ayrıca bu kişi bu eylemi iktidarın kendisine verdiği sınırları kullanarak yapıyor evet evet hiç yanlış anlamadınız bu adam gücünü çomarlardan ve iktidardan alıyor.

    "ya devlet başa, ya kuzgun leşe... başkaaaan...! adalet istiyoruz"
    bu nedir hocam? sen üniversitede değil ilk okulda eğitim veriyorsun. bu denli yaklaşımlarının o çocukları nasıl etkileyeceğini düşünmeden bilinçsizce hareket ediyorsun sonra da ogün samastlar, yasin hayaller niye çıkıyor diye dert yanıyoruz. sen ve senin gibi çapsızlar yüzünden çıkıyor.

    derhal gereği yapılmalı diyeceğim ama sistem bu tarz adamları koruyor kolluyor. umudumuz olan gençliğe hele hele o küçük yaştaki çocuklara bu tarz saçma sapan fikirlerinizi empoze etmektense daha bilimsel daha mantığa uygun geleceği şekillendirecek şeyler aşılamak gerekir.

    idam iplerini ve öğretmeyi amaçladığın nefret, kin, ölüm kavramlarını da alıp bu mesleği bırakman dileğiyle...
  4. öğretmen sıfatını alan her kişinin eğitimci olamayacağının kanıtı niteliğindeki organizma.
    taptaze , bilgiye aç beyinleri saçma salak ideolojilerle doldurmak nasıl bir meslek etiğidir anlam veremiyorum. bu olayın üstüne evlatlarını bu organizmaya emanet etmeye devam edecek velilerin de çocuklarının eğitimine verdikleri önem tartışılır.