1. vay arkadas, taş heykelden tahrik olanlarda mi var?
    bu nasil bir yoksunluk halidir?
    ülke adina utanc verici bir durum.
  2. ona oyle demeyelim de; yeni turkiye'nin tecavuzden kurtarma operasyonu diyelim.
    yeni turkiye'nin turbe kacirma operasyonuna golge dusurmek icin gundeme getirdikleri, yeni turkiye'nin yeni ve basarili tecavuz magduru kacirma operasyonudur. belediyemiz destan yazmistir.
  3. ülkemizde zaten sanata ve sanatçıya verilen değer yerlerdeyken en çok şiddete uğrayanlardan biri de direkt sözlü olarak veya eserlerine yapılan tacizle heykel sanatçıları . herhalde özgecan'ın adının bulunduğu parka bir fıskiye yapılmasını daha uygun görecekler. sanırım sıradaki hedefleri de lunaparklardaki balerinler olacak.
  4. gün geçmiyor ki ülkemizde bir gariplik daha yaşanmasın
  5. yahu biz ne yapacağız? ne zaman iyiye gideceğiz? gündem azıcık boş kalsın bu tarz haberlerle üzülmeye, umutsuzluğa mahkum ediliyoruz hemen.
  6. daha 15-20 güne kadar ışid ile komşu olan bir ülkede; diğer bir deyişle öğle namazının kaç rekat olduğunu bilmeyen (veya bildiği soranın bildiğine uymayan) kamyon şöförlerinin tarandığı, kız çocuklarının 50 dolar karşılığı köle pazarlarında satıldığı, haydutların ülkemizin angut kuşu gibi bakışları arasında kadın-erkek çoluk çocuk komşularımızı sırıtarak çevirdiği, cehennemin sınırlarında yaşanmıtır.

    bu adamlar bu barbarlara tır tır silah gönderirken iyi, aynı kafayla heykel kaldırınca ouvvv.

    bu leş kargalarının kankaları değil mi bin yıllık heykelleri roketlerle yıkan?

    kafa o kadar aynı ki...
  7. türkiye' deki ilahiyat profesörünün "cinsel ilişki esnasında şeyhinizi düşünün." açıklamasının ardından, heykellerin bir tarafını "açıkta" görmelerine mi şaşırdık? şaşırmayalım, tecavüze yelteneceklerini hayal ettiklerinden hep bunlar zaten.
  8. sazı soksan az olayı bu muydu ?
    çok ahlaklı bir toplumuz. gece gündüz farketmeden tecavüzler istismarlar kol geziyor ülkede ama heykelin bacağı göründü diye kaldırıyoruz. tepkiler biraz daha gelsin açıklama yaparlar oraya dikilmeyecekti o heykel o yüzden kaldırttık vs. diye
    dakk
  9. tecavüzcü olma ihtimaline bir mâkam kalmış sapık bir zihniyetin unsurlarıdır. heykelin nereye götürüldüğü incelenmeli, zinhar tecavüz edilmiş bile olabilir!
  10. yorumları okudukca ekşici zihniyetin burada da huzur vermeyeceğini anladım, rahmetli özgecan'ın ölmeden önce yaşadıklarını o saçma sapan balerin heykelimi ifade edebilir. keşke bağrına taş basmış bir anne heykeli olsaydı. tamamen doğru bir karar almış belediye.