1. gün geçmiyor ki ülkede bir rezillik daha yaşanmasın. anlamak gerçekten güç ne ara bu kadar insanların yaşantılarına tecavüz edebilecek kadar gözü dönmüş yobazlar bu ülkeyi işgal etti. her geçen zaman daha kötüye gidiyoruz.

    sözde müslüman olan bu tek hücrelilerede güzel küfürler hazırladım ama neyse şimdi olmaz.
  2. insan olabilmenin,inançla alakalı olmadığını önce araştıran,sorgulayan bir beyne sahip olmak gerektiğini ispatlayan olaylardan biri.
  3. recep tayyip erdoğan tarafından şahsen tezganlandığına dair duyumlar var. bilgi ve belgeler toplanıyor.
  4. Hakkında şöyle güzel bir yazı yazılmış . Biri de twitterda yazmıştı "aslında onlar bizi dövmek istiyor da oruç bahanesi işte" diye. Dibine kadar haklılar. Bir insan alkol kullanıyor diye oruç tutmuyor diye dövmek nasıl bir zihniyet hala anlayamıyorum. Tecevüzcü, katil adamlara gösterilmeyen tepkiyi alkol kullanan, oruç tutmayan, lgbt'ye destek verenler görüyor. Çünkü dinimizde hırsızlık suç değil, tornu yaşındaki kızla evlenmek suç değil, çaresiz küçücük kıza tecavüz etmek suç değil, hatta erkek çocuğa tecavüz bile suç değil değil mi? Sadece ibadet etmemenin ve alkol kullanmanın suç olduğu bir dinimiz var ne kadar güzel. Bir de bunları yapmayanları dövelim ki hatalarını anlasınlar, dindar bir nesil yetişsin. Müziğe günah, dansa zina, tiyatroya gereksiz diye bakalım ama hocaları izlemeye otobüslerle gidelim. Evet bunu yapalım ki muasır medeniyetler seviyesine 2023 gelmeden çıkalım. Haydi millet göreyim sizi.
    jimi
  5. bu olayın ışid'in ortadoğu'da yaptığı şeylerden farkı nedir? ben argo kullanan bir sözlük yazarı olmak istemem bu yüzden bu olayı eleştirirken kendimi biraz tutacağım. ne ara bu hale geldik biz? sen ramazan'da içmiyorsun diye başkalarına saldırıyorsan eğer, kafa kesen bir militandan farkın yoktur bu hayatta. bu gibi insanları dövsekte akıllanmazlar. akıl diye bir şeyin onlara uğradığını sanmam...