1. böyle şeylerde en zayıflarımız en mükemmelini arar, çünkü incinmeye yoktur tahammülleri. bu da onların harekete geçme isteğini azaltır, bir de bir yerden sonra zaten harekete geçmeye mecalleri de tıpkı cesaretleri gibi kalmayacaktır.
  2. ben hâlâ köşe başından geçerken, çarpışıp yere düşen kitaplarımı toplayacak birinin varlığına inananlardanım.
  3. var böyleleri sevgilisi olmasını isteyip hayal kurarlar ama sadece hayal kurarlar birşey yapmazlar.

    sanırım çok ince hesaplar yapmalarından ötürü olsa gerek.
  4. normal bir şey ki ne yapılacak arkadaşım?
  5. işten çıkışta seni beklesin, yemeğe, sinemaya, olmadı bir kahveye gidilsin, karınlar ağrıyana kadar gülünsün, beraber film izlensin, konser takip edilsin, öpüşülsün, sevişilsin... bunları düşününce benim de olsun bir sevgilim be allahım diyorum ama sonra darlamalar geliyor aklıma, kıskançlıklar, sürekli aramalar, aranmalar, aldatmalar, yalanlar... öff diyorum kalsın, ben almayım.
    izumi
  6. her şeyden önce umudunu yitirmiş bir insandır, ne kadar olmasını umut etse de. umudunu yitirmiş bir insan özellikle bu konuda büyük bir enerji kaybı yaşar. buna bir çok şeyle beraber sebebi (öz) güvensizlik olarak da görebiliriz. buna sebep olan bir şey daha var ki ben o kafadayım, kimseye de tavsiye etmiyorum, olmayın öyle:

    yaşama sevincinin bitmesi

    zeki abimizin de dediği gibi:

    "bu ülkeye ve bu hayata dair hiçbir şeyin, hiçbir zaman benim dilediğim gibi olmayacağını biliyor, artık bundan acı duymuyorum."
  7. çevresindeki herkes hitlerin saç kesimi kadar itici olduğu için olabilir.
  8. uğraştıktan sonra elde edememekten ya da sonunda üzülmekten korkuyor olabilir. bu riski almayıp korkakça yaşadıkça da bu durumun değişmeyeceğini bilse de değişmesi zor ve sancılı bir süreç gibi gelmektedir. bir gün birisinin gelip tüm bu otokontrolü devre dışı bıraktıracak kadar etkilemesini kontrolden çıkmayı bekliyordur belki de.
    wtf
  9. benim bu.
    ama işin değişik kısmı sevgili istediğimden de emin değilim. birini istiyorum ama sevgilim olursa ilişki yürütebilecek kadar sorumluluk sahibi olmadığımı düşünüyorum geçerli sebeplerden dolayı. o yüzden bir şey yapmıyor ve prensin gelip beni kurtarmasını..... şaka şaka.
    son birkaç senedir ilişki yürütecek yeterliliğe sahip değilim , karşımdaki insanı yıpratmamak için hiçbir şey yapmıyorum.