1. adamın 61 yaşındaki, belediye park bahçe müdürlüğünden emekli babası, oğlumun ne suçu var, öyle şortla gezilir mi, çok iyi niyetli bir çocuk benim oğlum bütün mahalle bilir demiş. kız kardeşi de saldırıya uğrayan kişiye hakaret davası açmış.
  2. o değilde allah bu milleti ıslah etsin adamlar (adam) dedikse lafın gelişi) kadına geçmiş olsun mesajı ayağına twitter üzerinden yavşıyorlar. kadını da tebrik etmek gerek lavuk vurduktan sonra tepki veriyor. yapan beter olr inşallah. ve hiç bir erkek kadının giyimi üzerinden yorum yapmasın. kimsenin haddi değil, kadının tercihi üzerine konuşmak, yorum yapmak.
  3. bir türlü anlatamadık kadınlar mal değil zayıf halka hiç değil.

    annemiz eşimiz kardeşimiz hepsi kadın ve sebep her ne olursa olsun bir kadına saldırmak şiddet uygulamak zayıflık göstergesinden başka bir şey değildir.

    bir kadın istediği saatte istediği her hangi bir eğlenceye veya mekana dilediği kıyafetle gider ve bu bizi zerre kadar ilgilendirmez.
  4. adamın adı soyadı ev adresi memleketi; hakkindaki her şey ortaya döküldü.

    şimdi sormak gerek bu primattan hallice şuursuz varlığa derdin neydi. kendi halinde oturmuş bir kadına arkadan saldırmak ne demek.

    sen nasıl bir malsın. nasil bir üretim hatasısın. derdin neydi. meşhur olmak mı, al oldun işte şimdi doya doya adını google yaz ve senin hakkında neler yazılmış oku.

    facebook'ta gördüğün her kadına arkadaşlık isteği gönderiyormus bu arada.
  5. bu olayda yaralanan kadına geçmiş olsun diyorum. yaralayan sığır muhtemelen bir hizbullah yada dini tarikata üye olan embeslin tekidir. bu gurühtaki insanların kadınları sürekli şeytan olarak görmeleri 2 gramlık beyinlere empoze edilen din kavramı ve alim diye tabir edilen putpereslerin uydurmaları. ülkede bu tür çoğunluk var ve biz hiçbirşey yapmıyoruz.
  6. ne giyip giymediğinizle alakalı olmayan olaydır. mesele alevi- sünni meselesidir. evet evet. "alevi" kısmı "extended version" olarak ele alın. selefi-ehlibeyt savaşı bu. yani kadın bedenini elleme ellememe dokunma kaçınma meselesi değil. mesele çok eski ve hayati.
  7. şort giyip erkekleri azdıran bir günahkarın ucuz kurtulması. gerçi şort giymezsen saçını görsek bile azarız biz erkekler.