1. enpara ile olan anlaşmasının bitmesinde katkım olduğunu düşündüğüm oyun platformu.

    şöyle ki;

    anlaşma şöyle ki, 50tl ve üstü steam üzerinden enpara ile yapılan harcamaların, 25tl sini geri hesabınıza yatırdığı bir anlaşmaydı.

    benim olay ise şöyle gelişti. 50tl ye oyun aldım. hemen sms geldi "25tl niz önümüzdeki ay hesabınıza geri yatırılacaktır" diye.

    daha sonra oyunu iade ettim. fakat steamın yapacağı geri ödemeyi enpara kartıma değil, steam hesabıma yapmasını seçtim.

    ayın 1'i geldi ve enpara 25tl hesabıma yatırdı. bu durumda 50tl steam hesabımda olmuş oldu ve 25tl fazladan enpara kartıma nakit gelmiş oldu.

    hemen aradım. açıkca durumu anlattım. sistemde açık var dedim. iadeyi steam üzerinden ı geri alınca, enparanın yani bankanızın sanırım haber olmuyor, o yüzden bana fazladan 25tl geldi dedim.

    ilk durumu anlamadılar. daha sonra ısrar ettim daha detaylıca anlattım. 3 gün boyunca çeşitli bölümlerden çeşitli enpara çalışanları aradı. hepsi teşekkür etti. yanlız 25tl yi hesabınızdan çekmemiz gerekiyor dediler :) tabi lütfen dedim. bu konuşmadan 1 ay sonra enpara steam ilişkisinin bittiği haberini aldım :) belki etkisi yoktur ama binlerce kullanıcı düşününce hesap biraz kabarıyor.
  2. hangi oyunun ne zaman ne kadar indirime girdiğini görebileceğiniz şöyle bir site vardır. oyunların en fazla ne kadar indirime girdiğini buradan takip edebilirsiniz.
  3. şimdi birileri gelip anlamsız anlamsız origin'le falan kıyaslayacak. hiç gerek yok
    kikk
  4. 1-at
    2-avrat
    3-steam...
  5. mobile authenticator sistemini ve uygulamasını iyice yaygınlaştıran ve cs:go oyuncuları için 9 mart'a kadar bu sistemi kurmazsanız markete koyduğunuz item 15 gün askıda bekler gibi ağır yaptırımlar uygulayacak olan platform. aslında sistemin amacının botları ve dolandırıcıları engellemek olduğunu düşünürsek çok iyi bir uygulama gibi kabul edilebilir.

    ancak bir sorun var ; bu uygulama sadece android ve ios için var! steam windows phone kullanıcılarını bir nevi umursamıyor. üstelik bunu steam discussions kısmında binlerce entrylik windows phone için de app istiyoruz başlıkları varken yapıyor.
  6. indirime girmiş, ucuzmuş, alayım daha sonra oynarım dediğim oyunların hiçbirini oynamadığım platform. zaten vaktim yok ne demeye bi dünya oyun aldıysam...
  7. çok iyi bir pazarlama stratejisine sahip oyun platformu. içerik olarak da her türlü oyunu bulabileceğiniz yegane yerlerden biridir.
  8. oynamadigim bir cok oyunu almamin musebbibi.

    her yaz-kis-ot-bok indiriminde oyun almaktan cigerim soldu. oynamiyorum da ama aliyorum. hastalik resmen. baska bir sey degil.
  9. türk oyuncularını aral game'in faiş fiyatlarından kurtarmış olan, kampanyalarıyla oyunları korsan fiyatlarından bile daha ucuza aldıran oyun platformu.
    bir kötü yanı var o da şu;
    kampanyalar o kadar mükemmel ki hiç oynamayacağınız oyunları sırf ucuz diye alıp gereksiz masrafa girebiliyorsunuz.
  10. valve'in geliştirdiği, bilgisayarda oyun kavramını değiştiren, online mağaza ve dağıtım programı.

    steam iyidir, hoştur, indirimleri ile göz döndürür ama benim asıl sorunum başka.

    ey gabe newell, half life 3 ne zaman çıkacak???

    not: bu girdi olur da bir gün half life 3 çıkarsa kendini düzeltecektir.