1. yaz indirimleri bugün itibariyle başlamıştır. aman dikkat, ucuz diye oynamayacağınız oyunları almayın.
  2. en popüler oyun platformu.

    bayanlarin sırf indirimde olduğu için belki de hiç giymeyecekleri elbise, çanta vs. almalarının erkekler için eşdeğeri steam'in indirim sezonlarinda ortaya çıkıyor. ocağınıza incir ağacı dikmemek için oyun almaya başlamadan evvel limiti yüksek kredi kartlarınızı uzak bir köşeye bırakın.
  3. ne 2015 izmir kitap fuarı için param vardı ne de bu yaz indirimi için. almak istediğim şeyler hep benden kaçıyor.
  4. Oyun alabilmem için geliştirilmiş mükemmel program. Yıllarca hem orijinal oyun bulmakta zorlanmış hem de korkunç fiyatlar karşında mecburen korsana sığınmış olan benim için resmen kurtarıcıdır aynı zamanda. Gerçi böyle de sürekli oyun alma-indirim takip etme dürtüsyle yaşıyorum ama olsun. Yeni kaydolup ne alsam diyenler Valve Complete Pack ve Eidos Anthology gibi paketlere bakabilirler. Ayrıca ne ne zaman ne kadar indirime girmiş bakmak isteyenler [steam.db ]'den istatisiklere vs ulaşabilirler.
    wtnv
  5. enpara sayesinde %50 indirimle oyun alabileceğiniz ve aldığınız oyunlara her yerden ulaşıp (bulut gibi düşünün) kullanabileceğiniz başarılı bir oyun platformu.
  6. başarısı,getirdiği yenilikler,kendine has özellikleri vs harici cs go yüzünden artık gözümde hababam sınıfındaki paracı müdür gibi olan oluşum.
  7. valve tarafından geliştirilen dijital dağıtımcılık,oyuncu ve iletişim platformudur.
  8. muhteşem bir satış teknikleri var. açıkçası hiç ilgimi çekmeyen oyunları bile indirimlerde aldırabiliyor. yaz-kış indirimlerinden bahsetmiyorum bile. (*:swh)
  9. n-para ile alınan 50 lira altı oyunların parasının yarısını geri veren adam gibi uygulama
  10. seks hayatınıza darbe vurabilecek platform^:one more turn please^