1. bu kanun metni yürürlüğe girerse, dünyanın hiç bir yerinde yasal olmayan kölelik bu ülkede fiili olarak yasal hale gelmiş olur.
  2. önerge geri çekilmiş. tepkilerden mi yoksa tepkileri dikkate alın diye kişiden dolayı mı bilinmez... sonuca baktığımızda skor güzel. umarım aylar sonra torba yasa gibi bir salaklıkla tekrar getirip geçirmezler.
  3. artık hz. isa mı hz. muhammed mi kim inecekse insin şu gökten de koparsın kıyameti.
    tanrının bu olaylara miğdesi yetiyormuş demek ki, binlerce yıldır tek yaptığı izlemek olduğu için tabi sıkıntı yok.
    size tek diyeceğim bunu destekleyenler iğrençsiniz ibneler.
  4. enerjinizi burada harcamayın sokağa çıkın.
  5. bir baba, insan kızı vardır oğlu vardır bunu nasıl düşünüp de böyle bir önerge verip savunabilir aklım almıyor hiç mi empati kurmaz insan düşünmez mi benim kızımın başına gelecek olsa ben ne yapardım?

    bu duruma maruz kalmış çocuklar ve aileleri ne yaşıyor? bu nasıl vicdandır?

    yazarken ellerim titriyor.
  6. yukarıda da belirtildiği gibi başkanlık sistemine geçiş arefesinde yapılmış bir adet recep tayyip erdoğan'ın süperman'liğidir.
  7. ah bunlarin analarina bacilarina gang bang yapsalar da ordan da belediyenin toplu nikah torenine gecseler... dedim evet dedirttiler, oyle seye boyle sey.
  8. aklımı kurcalayan birkaç soru var.
    -cinsel istismara uğrayan çocuklar tecavüzcüsüyle evlendirilecekse, ensar vakfında tecavüze uğrayan erkek çocuklar da mı tecavüzcüsüyle evlendirilecek?

    -o halde devlet aslında eşcinsel evliliğini mi yasalaştırıyor?

    -yoksa devlet baba, ensarcılara erkekleri boşverin, (bkz: hüseyin üzmez) i örnek alarak kız çocuklarının hayatının anasını belleyin, nasıl olsa yasal kılıfını hazırladık artık kimse suçlayamaz sizi mi demek istiyor?

    sonuncusu daha mantıklı geldi bana.

    nasıl olsa uçkurunuza hakim olamıyorsunuz eyyy candaşlarım! bari bu tür haberler çıktığında toplumsal bir infiale yol açmasın ve bizim de her şeyden kıymetli imajımız zedelenmesin diye böyle bir yasal kılıf yapalım. böylece herhangi bir tecavüz vakası haber de olmaz kimse de sizi suçlayamaz. neden mi? eee koskoca devletimizin adalet bakanını hiç dinlemiyormusunuz bre cahiller?
    tecavüzlerde alan razı veren razı aile razı küçüğün de rızası varsa evlenirler ceza da almaz "tecavüzcü".
    bunu ben demiyorum tıkla bak kim diyor. neyse yine sinir katsayım üslü sayıya döndü. herkes çocuğuna saghip çıksın. sakın hiiiiiç kimselere güvenmeyin. aman diyim. anladınız siz onu.
  9. geçen aylarda psikoloğa gitmiştim. muhafazakar diye geçinen ama yediği pisliklerin haddi hesabı olmayan bir memleketten yazıyorum. öyle şeyler anlattıki kadın kendi derdimi unuttum benimkide dert mi dedim. 10 yaşındakı kız çocuguna tecavüzmü desen 8 yaşındaki erkek çocuguna taciz mi desen üstü kapalı anlattı kadın. ve bu muhafazakarız denen bir ilde gerçekleşti. tecavüzün tacizin yaşı olmaz ama bu fiili işleyenler hepsi benden büyük insanlarmış. ve üstelik aile içi taciz tecavüzler.... şimdi korkum şu bunlar yakında ensest ilişkiyide pedofiliyide serbest bırakır... ki bırakacak gibi de duruyorlar.

    önceden hazırlamışlar herşeyi birde. yok konya da 18 yaşından küçük evlenen nilüfer a. yok kastamonu tosyada evlenen bilmem kim . hepside kocalarımız serbest bırakılsın diye önceden hazırlanmış haberleri aynı gün servis ediliyor. ve utanmadan muhalif partileri suçluyorlar. bunun tek müsebbibi mehape denen kendini milliyetçi sanan zavallılardır.
    tarihin en aşagilik en kötü en barbar kavmi ile iciceyiz.
    lutfen coçuklarinizi akpnin ulaşamayacagi yere goturunuz.....