1. nereden dinliyoruz ulan bu radyoyu ve yayını diye sorduğum olay. teknoloji cahiliyim. bir bilen varsa basitçe anlatsın.
  2. hazırlamış olduğu son çarşamba sabahı yayını ile ilginç haberler ve bir möhüm haberle sizleri bekliyor, saatleri 13:15'i gösterdiğinde youreadsfm'de.
  3. owen campbell methiye yayını yeni albüm breathing bullets'in gelmesi ile tüneli owen campbell parçaları dolduracak ahaliye sevilip sevilmediği sorulacaktır.

    yayın kaçak yapılmaktadır. bilginize
  4. mustafa hocanın katıldığı yayın^:smiley^ eline sağlık gözüm.
  5. mustafa hoca'nın müridi olası geliyor insanın.
    youreads'te paralel tarikat bile kurulur o derece.
  6. tembel adam dinleyenleri saat 10:30'da tünelde eurobeat ritimleri haftanın garip haberleri ve mistik açıklamaları ile uyandırmayı planlıyor.
  7. 12:37'de başlayacak hızlıca yapılacak yayındır, haberler eğlenceli müzeik eurobeat olacaktır.
    kış başlangıcı yayındır.
  8. tembel adam saat 10.00'da hala uyanamamış youser'ları eurobeat ritimleri ile uyandıracağını belirtmekte, bekleriz.
  9. yayına boncuklu deli ibrahim ile başladı.. sonrası da aynı enerjiyle devam etti. bir dahaki yayınını bekliyoruz. ^:hatta hafta da bir kaç mı olsa ne..^ arada heyecanlandığını düşünse de; gerçekten profesyonellere taş çıkartırcasına bir performans gösterdi yayında; eklemeden geçmeyeyim.
  10. evrenin bu gün yayın yapmamı istememiş yayınıdır. önce işler güçler üzerine sorunlar yayını rötara bağlamıştır, allahtan yönetim ^:abi^ hızlıca el atmış, 1 saat sonrasında da yayın hunharca yapılmıştır. yayın bir ilginçlik olarak 2 saat sürmüştür. ^:kaydı bulunmaktadır^