1. tembel adam, ramazana özel konsepti, yarım saatlik ilginç dinletisi ve ulvi şarkılarla haftanın ilginç haberleri saat 10:00'da youreads fm'de dinleyenleri eğlendirecek.
  2. bugun ilk defa dinledim. ne zamandir istiyordum da isyerinde cok da kolay olmuyor, bir de saat farkindan dolayi hep gec kaliyordum.
    cok farkli bir yayin. once haftanin ilginc haberlerini dinledik, ardindan tarihte bugun'e baktik, ve cistak cistak derken isteklerle kapattik. harika bir yayin.. beni cok mutlu ettiler bugun tum dinleyenler, tuneldekiler ve sevgili tembel adam. hepinize tekrar tesekkur ederim.. herkese mutlaka dinlemelerini tavsiye ederim.
  3. geldik. dinliyoruz. youtube üzerinde yada spotify üzerinde sizin tarafınızdan yine sizin dinlemeniz üzerine oluşturulan listelerden sıkıldınız mı? açın yeni sekmede, tembel adam çalsın siz dinleyin.
    ilgaz
  4. an itibari ile radyomuzda başlamıştır. hepinizi bekleriz.
  5. 12:30 itibari ile eurobeat ve ilginç haberler ile 1 saat sürecek yayın başlayacaktır.
  6. az biraz dinleyip çıktığım ama özel konuğun ses tonu ve sevimliliğiyle tembelsiz de yayın yapabileceğini düşündüğüm yayın :)
  7. saat 11:15'de öğlen yemeğinden hemen önce sizlerle birlikte olacak euro beat ve ilginç haberler ile gününüze neşe katmaya çalışacak.
  8. gece gece progressive yayın yapacağım tuttu
    kaçak yayındır
  9. nşa perşembe günleri değil miydi bu yayın?

    bu vesileyle tam liste halinde youreads.fm yayın saatlerini güncel haliyle liste halinde istiyoruz efendim...
  10. jrock devam edecekmiş diyor tembel, pirelide var dinlerseniz.