1. gerçekten değer verdiğim bir çalışma. mümkün olduğunca katkı sağlamaya da çalışıyorum.
    günün sürpriziyse kapak fotoğrafı oldu.

    çok mutlu oldum. benden de fazla değer verip emek harcayanlara çok teşekkürler.
  2. üzülüyorum. dergi, daha iyi durumda olmayı hakediyor ama içerik bulunamıyor. oysa çok rastladım başlıklarda hayal görüşü, yaratıcılığı, yetenekleri iyi olan yazarlara. umarım herşey kısa zamanda düzene oturur.
  3. "fotoğraflarım hep kapağını süslese keşke" dediğim dergidir.
    zira ocak 2016 sayısının kapağındaki fotoğrafım gözüme daha bir güzel gözükmeye başladı.
    gururlanma hakkım varsa sonuna kadar kullanmak isterim. :)

    içerik açısından henüz inceleme fırsatı bulamadım. en kısa zamanda okuyup bu yorumu düzeltmeye çalışacağım.

    emeği geçenlere teşekkürler. emeğinize sağlık.
  4. son sayı benim için hepsinden daha güzel diyebilirim. her sayıda kalitenin, konu başlıklarının arttığını görüyoruz; özellikle bu sayıda bilim sayfaları müthişti.

    emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

    kişisel edit: yazdığım en mutlu öykünün bu sayıda bulunmasına ayrıca bir sevindim. canım mehmet amca!
  5. multiply p. s. nickli yazarın vaktiyle yazdığı nefis bir solyaris yorumuna denk gelmiştim, sanırım o yazı konmuş. dergiyi okumak zor, mantpanoraptiyesi'nin dediği gibi kuşe kağıt ile hatıra saklanabilir, bu şartlar altında mini telefon ekranında ancak büyüteç ile okuyabilirim, şahsımı gözlük bile kurtarmıyor, büyük ekranlarda okuyun okutturun. emeğe saygı sonsuz.
  6. abi'nin aylardır kafasındaki proje. inanmasam da sırf gönlü olsun diye destek olurum ki çok güzel bir dergi hazırlayabileceğimizi düşünüyorum. ilk tepkiler de heyecan verici.

    aşağıdaki konularda youreads üyelerinin görüşlerini bekliyoruz. bu başlıktan sürdürebilirsiniz her üyenin görebilmesi açısından. üzerine tartışma ortamı oluşabilir.

    1. isim.
    2. içerik (konu başlıkları hakkında fikir verebilirsiniz)

    herkes el verirse yaparız bu işi.

    bu konuda deneyim sahibi olanlar ya da dergiye yazı vb. gönderebilecek olanlar abi'ye mesaj atabilir.
    one
  7. 7.sayısı şahane olup beni de bir hayli duygulandırmıştır. incelerken lisede küçük arkadaş grubumuzla arkamızda hiçbir destek bulamayıp kendi çabamız ve bütçemizle yapmaya çalıştığımız, hayal bile edemeyeceğimiz insanların kararlılığımızı takdir edip bizlere röportaj vermesi ve daha ikinci sayısında siyasi yorumlarımız yüzünden sansüre zorlanıp beraberinde erken motivasyon kaybıyla vazgeçtiğimiz o gün geldi. şimdi derginin bu halini görünce o ilk heyecanımı yeniden yaşadım. sözlükte şuursuzca ve cıbırca yazıyor olabilirim ancak sonraki sayılar için katkı sağlamaktan mutluluk duyacağımı belirtmek isterim. hem bu sefer kimsenin pes etmesine izin de vermem. fena mı olur?
  8. son sayısı eylül ayında çıkarmış dergidir. merak ediyorum acaba neden yayımlanması durdu yahut durduruldu. oysa ki benim dergiye gönderecek çok güzel, keyifli araştırma makalelerim vardı. kızıllandıran olursa sevinirim.
  9. son derece olumlu yaklaştığım düşünce. neden olmasın? neden bir fark olmasın? neden youreads'in yayılma alanı daha da genişlemesin. yazı yazılır, yazarız, yazarlar. mühim olan el atabilmek, girişimi tam manasıyla başlatabilmek.

    ayrıca kafadan konu yazmak yerine, youreads'deki 30 kanalın her biri için birer sayfa ayrılması daha mantıklı ve büyük rahatlık sağlayacaktır. ayda bir, bir sayfa yazı yazmak da o kadar zor olmaz diye düşünüyorum.

    belki dergi ismi konusunda bir genel yoklama yapılabilir. yani "kanal" ismi uygun duruyor, içerikle de son derece bağlantılı zaten. ama yine de bir soralım belki bişiler çıkabilir. yoksa dediğim gibi "kanal" isminde bir beis görmüyorum.

    sonuç olarak; kesinlikle üzerinde durulması gereken bir fikirdir.
  10. sözlükte bir ruh olduğunu belli eden güzel çalışma. herkesin emeğine sağlık.