1. o kadar hoş hazırlanmış ki okuyan herkes, ben de buraya katkı vermeyelim diye düşündü herhalde. sonraki sayılar için katkı verecek zaman bulabilir miyim, yoksa yaratabilir miyim düşünceleri dönüyor kafamda.

    youreads seçkileri sayfasına da tiyatro sayfasına yazdığım bir giriyi koymuşlar beni mutlu etmişler ama altına nick yazılmayan tek alıntı da o olmuş kısmet nasip. olur böyle şeyler :)
  2. nisan sayısı çok beğenilmişti, mayıs sayısı nisan sayısından daha çok sevilecek diye düşünüyorum. çıtayı her seferinde daha yukarı koyabileceğimize de inancım var, youser'lar ciddi anlamda özverili davranıyor.

    ücretsiz kültür sanat dergisi üretiyoruz, amatör olarak sürdürüyoruz. kolay bi iş değil elbette ama birlikte yapabiliyoruz. destekleyenlere gönülden teşekkürler.

    ayrıca destek olmak isteyenler de dergimizi sağda solda paylaşabilir.

    facebook: https://www.facebook.com/kanaldergisi?fref=nf
    twitter: https://twitter.com/youreadsnet
    ekşi sözlük: https://eksisozluk.com/youreads-kanal-dergisi--4756312
    abi
  3. bu derginin bir bölümünde "yazarların çektiği manzara fotoğraflarına da yer verilse nasıl olur?" diye desteklediğim interaktif dergi.
  4. isim konusunda "kanal" olabilir. yine de fikirlere açık olmak gerekir, daha iyi isimler de çıkabilir.

    kanallara bakıyorum da şuan için hepsi dergide olamayabilir.
    - anket kanalı için eğer sözlükte yapılan anketler olacaksa dergiye eklemek en azından şuan çok mantıklı olmaz. ankete 10 kişi katıldı diyemeyeceğimize göre.
    - youreads kanalında, ne olabilir bilmiyorum. sözlükten inciler tarzı bir şey belki, bilemiyorum yani.
    - çeşitli kanalında da nasıl bir içerik olacağını kestiremedim.
    - etkinlik kanalı da aynı şekilde.
    - ilişki kanalı, bunda değişik şeyler çıkabilir ilgilenecek kişiye bağlı.
    -soru-cevap kanalı da dergiye gelecek sorulara verilen cevaplar şeklinde olabilir.

    eğer ilgilenecek bulunursa geri kalan kanallar kolayca dergiye eklenebilir:
    1. eğitim
    2. fotoğraf
    3. kitap
    4. seyahat
    5. spor
    6. tiyatro
    7. yeme-içme
    8. bilim
    9. ekonomi
    10. haber
    11. müzik
    12. sinema
    13. tarih
    14. video
    15. oyun
    16. siyaset
    17. teknoloji
    18. yazar
    19. e-kitap
    20. felsefe
    21. kişi
    22. sanat
    23. televizyon
    24. yazılım

    içeriklerin bence çok ciddi olması gerekmez. konusuna göre değişir tabi ama biraz daha doğal, rahatça yazılmış şeyler olabilir. tüm içeriklerin standartlaşması gerekmez, ilgilenecek kişinin hayal gücüne bırakılabilir her şey. tabi sonra bir editör düzenler genel olarak.
  5. youreads dergisi çok iyi oldu ben faydalı olacağına inanıyorum okuyanlar her konuda bilgi edinir ,hayırlara vesiile olsun inşallah hayirlar getirsin allah yardımcınız olsun!..
  6. mnb
  7. sabah kalktım ve bu 36 sayfalık muhteşem şeyi satır satır okudum, hayır bizim ürünümüz diye tatlı gelmiyor, hayır burada sizi övmek için yazmıyorum bunu. ama inanın gözleri doluyor insanın, güzel insanların birleşince ne kadar güzel şeyler ortaya çıkardığını görünce. 17 arkadaşımızın da tek tek kalemlerine, emeklerine sağlık. dört gözle devamını bekliyoruz, takipteyiz!
  8. kapaktaki o güzel fotoğrafı gördüğümde de heyecanlandım doğrusu, içeriği de kapak gibi güzel olmuş. ilk sayısına göre farklar var, bu da her ay yazar sayısının değişmesi, konseptin tam belirlenememesi ile alakalı sanırım. ama zaman içerisinde oturacak ve çok güzel işler ortaya çıkacak. şu an emekleme döneminde, rüzgarı arkasına alıp koşacağı günler yakındır.
  9. film izleyecektim lakin gözüm birden sağ tarafta youreads kanal dergisi başlığına ikinci sayının geldiğini gördü. durur muyum açtım okudum. bu sayıyı ilkine göre daha oturaklı bulduğumu söylemek istiyorum. gelecek sayıyla ilgili olan beklentim de haliyle artmış bulunmakta. bunu bir baskı unsuru mu sayarsınız yoksa iltifat olarak mı alırsınız bilmem :) dil bilgisi hatalarında ilk sayıya göre bariz azalma var yalnız yayına sunulmadan önce bir defa daha okunabilir. yazan arkadaşların ellerine sağlık, tebrik ediyorum hepinizi iyice güzelleşen bir iş çıkarıyorsunuz.

    yeni sayıyı iple çekiyorum şimdiden.
    hubot
  10. haziran sayısı yayına girdi.

    http://youreads.net/dergi/2015-06/

    mobil

    bu sefer ekşi sözlük'ten de 2 yazar yazı gönderdi, paylaşımları için ayrıca teşekkür ederiz. ^:umarım devamı gelir. ^

    bu sayıda hem içerik olarak hem de görsel olarak işi bir adım daha ileri taşıdığımızı düşünüyorum. arkamızdan gelen nesillere hem teşvik hem de örnek olacak şekilde bir iş çıktığına inanıyorum, inşallah uzun vadede amacına ulaşır.

    başta emek verip yazılarını-çizimlerini gönderen youser'lara, takip eden okuyucularımıza, her satırına emek veren editörlerimize bol sevgiler, saygılar gönderiyorum.

    okuyucular, bu başlıkta, facebook'ta, twitter'da ya da ekşi sözlük'te görüş, öneri, eleştirilerini yazarak derginin gelişmesine ve duyulmasına katkıda bulunabilir.

    facebook sayfası: https://www.facebook.com/kanaldergisi
    abi