1. esmiyor, sevgili sözlük.
  2. bugün doğum günüm. birazdan çıkıp yine her zamanki gibi pastami alıp kutlama yapacagim. gerci su an bi hosteldeyim belki bana eşlik eden olur.

    bilemiyorum altan bilemiyorum.
  3. gün aymış. gün aynıymış. tanık oldum. bahsetmeyeceğim. ama yine de sen bahset bana. allah aşkına bahset. bahset bana sevgilimden. görüyorsun eşitsizlikler söz konusu hayatımda.
  4. herkesler yariyle el ele
    benim de siyah tükenmez kalem var elimde
    tükenmez yahu pilot kalem bile değil be
    yalan
  5. son akşam yemeği resmi var da neden son sahur yemeğinin yok hiç düşündünüz mü ? olmamasının tek sebebi tabiki dünyayı ele geçirmek isteyen siyonist yahudilerin cia, öss, ibm ortaklığıyla yaptığı bir algı operasyonunun bir parçası olmasındandır.
  6. ulan sabahtan beri mustafa keser dinleyip bu adamın kıymetini bilmiyoruz diye kendimi yiyorum. ölmese bari kaldıramam bu acıyı allah uzun ömür versin.
  7. :d
  8. düşünsene linç edilmeye çalışılan erler bir de ne çok sevinmişlerdir istanbul'a düştük diye. şimdi belki haksız yere tutuklanacaklar, ceza alacaklar belki de. resmen iki ucu boklu değnek durumu. yani adamlar emire uymasa hain olacak, olur da darbe de gerçekleşseydi üstüne de ceza alacaktı, şimdi de emire uyduğu için hain oldular bir de üstüne ceza alabilirler.
  9. 3-a sinifindan merve nin yazdigi kompozisyonu okuyoruz
    bence insanların bu kadar vahşi ve kotu olduğunu düşünüp mesela patatesleri veya kelebekleri masum ve zararsiz görmek yanlis.
    sonuçta bütün canlılar gücünün yettiği kadar çevreye hakim olmaya çalışır.ihtiyacı olan maddeleri diğer canlıları ya da doğanın dengesini filan düşünmeden tüketir. hatta kendi sonlarını da düşünmezler. diğer türlerin tükenmesi de umurlarında olmaz.
    insanı kutsal bir varlık zannetmekten vazgeçersek, yani "akıllı maymun" olmayı kabullenebilirsek, bizim de alelade bir canlı olduğumuz ve doğamıza uygun davrandığımız anlaşılır.
    belki o zaman "daha akıllı bi maymun" oluruz ve farklı davranırız.

    o zaman da paradoks mu olur?

    neyse bu başka bi saçmalamanın konusu olsun.

    kendine iyi bakıyosun, öpüyosun, si yu
  10. bazılarına entry girerken yanlış girdiğini söyleyememek.

    2016-2017 olamaz
    2006-2007 arkadaşım demek lazım neyse bananeki

    edit: yazdığım yazı başka başlığa taşınmış ve özelden bunlar neyin tarihi diye saçma saçma sorular geldi. insanlar neyi nereye çekeceklerini şaşırdılar gerçekten. bu tarihler bir arkadaşımın yanlış girdisini düzeltmedim diye yazılmıştı konu nereye gitti pes