1. otuzbes tane kisiligim var
  2. yavaşlayamıyorum. kitap okumayı bile bıraktım, spor yapmıyorum. müzikle alakam sadece dinlemek. bir zamanlar bağlama çalardım, halısaha maçlarım vardı, deli gibi felsefe okur tartışırdık.

    kapitalist düzenden karlı çıkıp voltayı alacağız derken evdeki pirinçten olduk. hayırlısı tabi daha bitmedi serüven.
    abi
  3. öz eleştiri yaparken kim vurduya gitmek.
  4. bazı konularda çok rahat yalan söylerken, yalan söylemem gerektigi bazı durumlarda söyleyememem. kendimi ve bazen sevdiklerimi ağır eleştirmem ve bir sorunum var ise onu hızlıca kökten cözmeye çalışmam. anket doldurmaktan aldığım tuhaf hazla barışmayı becerememem.
    abrek
  5. sabırsızım . hemen olsun istiyorum bir şeyler zamana bırakmayı zamanla öğrendim biraz ama hala üstesinden gelemiyorum. bir de önceden planlı bir insandım gurur duyardım bu özelliğimle artık hiç düşünmüyorum yarınımı. bu şekilde pek çok sorunun üstünden geldim gerçi ama uzun vadede ne olacak düşünmüyorum.sanırım hayal kırıklarım çoğalınca böyle oldum. hayırlısı yeaaa deyip bir salmışlık bir boşvermişlik bir sallabaşını al maaşınıcılık filan.
  6. saygisizlik yapildigini fark ettigimde cilgina donuyorum. icimde bir ofke topu olusuyor cok hizli bir sekilde ve hissediyorum o ani, sonrasi kopuk. duygusal iliskilerimde de kiskanclik olarak nitelendirilebilecek fakat sirf bana saygisizlik yaptigini dusundugum icin cok ofkelendigim durumlar gerceklesiyor bunu istemiyorum ya gitsin bu ozellik benden
  7. yani kendim diye söylemiyorum harika biriyim gerçekten..hayatımda her şey dört dörtlük..çok yardımsever,arkadaş canlısı,karıncayı bile incitmeyecek bir insanım.siz diğer youser arkadaşlarımı bir miktar melankolik görmekte ve oldukça üzülmekteyim.yani bir de olağanüstü empati yeteneğim var.oysa böyle depresyonvari duygulara ne gerek var.ben asla tatmadım bilmiyorum mesela..ve de övünmeyi hiç sevmem.öyle de tevazu sahibiyim.ay bugün yine çok tatlıyım (*:ironi içerir)
  8. daha acımasız olmalıyım. 3-5 enrty önce ki 2-3 farklı entrymde açıkladım.