1. zamanla sevmez insan. sadece alışır..sevmediğine alışmaksa ölümden başka nedir.
    zahle
  2. ilk görüşte ilgi uyandırmamış birinin zamanla ilgi uyandırabileceği yanılgısıdır. uyandıramaz mı, uyandırabilir, fakat bu aşkvari bir heves olur mu, değildir.
  3. zamanla nefret etmeye dönüşebilir
  4. böyle bir şey varsa beni bulsun. bıktım çünkü sonradan tanıyıp sevgiyi saygıyı yitirmekten.
  5. asıl adı "zamanla daha katlanılabilir bulmak" olan eylem. tabi bu öyle her yerde söylenmez, sanki böyle bir şey mümkünmüş gibi davranılır ki aslında son derece hüzünlü bir kelimedir.
  6. sevmenin zamanı olmaz diyerek rest çektiğim olay. kimse kimseyi kandırmasın.
  7. unutamamak varsa zamanla sevmek diye birşey de vardır. belli bir yaşanmışlık meselesi ve belli bir yaştan sonra zamanla da sever insan eğer unutamadığı insan kendine değer vermiyorsa. tamamen yaş ve yaşanmışlık meselesi diye düşünüyorum. ben ondan başkasını sevemem düşüncesi ise tamamen insanın kendini kandırması. çünkü insan her zaman sevebiliyor.
  8. olmayacak olandir . olsa olsa alismaktir gerisi yalandir .
  9. zamanla sevmek hikaye gibi geliyor sanki zamanla alışmak gibi daha çok bu.seversen ilk günden bi şeylerin farkında olmalısın.ilk görüşte aşk demiyorum ama o etkileşim olmalı eğer olmazsa zaten zor zamanlarda kişinin geçmişe dönüp hatırlanacak şey heyecan aşk değil zorlama gelir akla.
  10. kadınların özellikle evlenme çağında para için tercih ettiği erkekler uğruna sevdikleri adamı kolayca terk edebilmek için, kendilerini ikna etmek adına ürettiği en mantıklı ve en güçlü bahanedir. yıllar sonra bir gece yastığa koyulan başın sevilmeyen adamın dudakları arasında üşümesi ile hatırlanır.