1. patlamalardaki can kayıpları ve yaralı sayısı her seferinde artış gösterirken; patlamaların meydana geliş aralıkları da sıklaşmaya başladı farkındaysanız. ben orası, burası diye bir ayrım yapamıyorum açıkçası, bunu bir misilleme olarak görmenin de bir manası yok; ölen senin benim gibi sivil halk ve çocuklar.

    dün olan patlamada türkiye'yi orta doğu ülkesi ilan edenler; güvenliksiz ve her şeyden yoksun sananlar. görüldüğü üzere bu türkiye'nin sorunu değil dünyanın yegane sorunudur. o pis emellerinizi de ilk fırsatta dile getirmekten geri kalmıyorsunuz ya buna şaşırıyorum. burada güvenlik zafiyeti var, şurada şu var. bir geçin bunları artık. ortada zafiyet falan yok. emir büyük yerlerden olunca nasıl bir zafiyet söz konusu olacak ki?

    dünyayı teröre sürükleyenler;halklarının ölümüne göz yumanlar, yine ona destek çıkan ülkeler netice de . terör örgütlerinin adları ayrı fakat işlevleri aynı. böl-parçala-yut strateji üzerinden ilerliyor her biri. düzenekler değişiyor ama kurgulayanlar nedense! hep aynı. kimileri çıkıp sürekli piyonlara yükleniyor; yüklenmeyin arkadaş, gözünüzü açın sadece.


    geçenlerde cıa ışıd'ın dünya çapında bir saldırı yapacağını açıklamıştı. al birini vur ötekine. besleyen sensin zaten; biri de çıkıp demiyor ki eyy abd çek o ellerini üzerinden... ülkelerin kanlı siyasetlerinde sadece ve sadece olan masum halka oluyor ama artık herkes yanındaki, arkasındaki, bersindekiyle laf dalaşı yapmayı bir kessin. gerçekten gözünü açsın...

mesaj gönder